BobyD Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 no zkousel jsi plnej rejd jestli se to na jednu nebo druhou stranu zhorsi? Citovat
ajven Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Původně zaslal: kuboSE cafte, poradi mi prosim niekto s mojou 406 sedan, ked sa rozbieham alebo prejdem po dakom rozbytom prevyseni nieco pukne v prednej naprave, ale uz neviem co to moze byt lebo su menene capi na ramenach,silen bloky na ramenach, stabilizacne tycky a uz ma nic ine nenapada, prosim poradte niekto ak ste mali daky podobny problem...dakujem Servus dríč! no ja mam problem na 406 2,0hdi, že mi to vŕzga ako plachetnica vpredu a tiez neviem čo to je. Nevŕzga ti to tiež tak? Pri zatáčaní? väčšinou mi to robí pri zatáčaní ale len keď je vonku teplo akonáhle zaprší a je mokro tak mi to nerobí. Už som vymenil aj horne uloženie tlmiča. Ale tak sa mi zda že to bude stabilizátor vpredu. Ta tyč je uložená v silentblokoch a tie sú suché, čafte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.