rOMIK306xrd Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Čau, tak nám začalo pršet a mi se zase objevila voda v autě. Tentokrát to je na zemi pod nohama spolujezdce. Podle mě se tam dostává někudy kolem dveří, ale kudy, jak a proč fakt netuším. Prostě ráno přijdu k autu a u spolujezdce je loužička. Pohmatem sem nezjistil, kudy se tam ta voda mohla dostat. Taky je možné, že tam teče jinudy, ale nic mě nenapadlo (šíbr ani anténa to být nemůžou). Poraďte pls... Citovat
P607Olda Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Už jsem to radil před rokem, tak zkus tuto specialitku: Neteče ti vnitřkem dveří? U okna dovnitř dveří, vnitřkem a dole pod tapecírunkem vytéká na podlahu? Ve dveřích má být igelit, ale někdy ho při opravě blbě založí. Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 5. srpen 2006 Autor Odesláno 5. srpen 2006 Původně zaslal: P607Olda Už jsem to radil před rokem, tak zkus tuto specialitku: Neteče ti vnitřkem dveří? U okna dovnitř dveří, vnitřkem a dole pod tapecírunkem vytéká na podlahu? Ve dveřích má být igelit, ale někdy ho při opravě blbě založí. Aha, tak to je jedna možnost, dveře sem měl rozebrané asi před měsícem a ani v jedněch ten igelit nebyl... Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 5. srpen 2006 Autor Odesláno 5. srpen 2006 Původně zaslal: P607Olda Díky moc! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.