Peugot 308 2012 Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen (upraveno) Zdravím, chcem sa spýtať ako mate vyriešené mierzku vzduchu pod čelným oknom na kolko mňa to tam noc nedrží a tečie mi voda k motoru čítal som zo to je chyba 308čiek ale ako to mate vyriešené kopili ste to nove? uz som to aj rozobral a poskladal ale stále mi stred vyskakuje z čelného skla a mam ma trocha fugu alebo to neriešite áno viem k motoru sa dostane voda tak či tak ale mne tá voda tečie po baterke a ostatnom čo nie je veľmi dobre prišiel som až teraz na to ked som opravoval vakuovú pumpu Ďakujem Upraveno 20. březen uživatelem Peugot 308 2012 Citovat
RichVa Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen To se hodně řešilo zde fóru i já jsem na své bývalce přetěsňoval Citovat
Peugot 308 2012 Odesláno 20. březen Autor Odesláno 20. březen Ďakujem za info no rad by som to urobil tak ako to je od výroby mysliste ze tie spinky sa dajú kúpiť ale listy poprípade porozmýšľam nad tým lepidlo na sklo ale uvidím, zavolam do origo servisu ohľadne toto Citovat
RichVa Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen Zda se dají koupit nové díly netuším, 308mu již pár let nemám Citovat
Peugot 308 2012 Odesláno 22. březen Autor Odesláno 22. březen neviem skusim preveriť dostupnusť si toho ale našiel som jedno video prikldama link ako dobre to tam vyriešil celkom dobre riešenie rozmyšlam nad ním Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.