Mart1n Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Ahoj, auto mi začalo zobrazovat chyby U0118, P1434 a P1435, chyby se mají týkat nádržky na Eloys. Aditivum jsem měnil v záři a vše bez problému. Bohužel auto provozuji sporadicky a poslední měsíc až dva jsem moc nenajezdil. (od září do ledna plně vytíženo a jezdilo jak má) V motoru se mi zazimovaly myši, vykousané těsnění atd. Chtěl bych se zeptat jestli nemůže být někde překousaný kabel a kde? (při pohledu do motorového prostoru není vidět žádný ohlodaný kabel) ,resp. co a kolik mám naměřit na konektoru nádržky a jakých pinech. popřípadě nějaké schéma? Pokud bude vše v pořádku, je v háji ta nádržka s čerpadlem? Předem děkuji za rady. Citovat
ChouLu Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Tyto chyby jen poukazují na to,že se něco děje v nádobce aditiv Proto je potřeba vzít origo diag a přečíst na co si nádobka stěžuje Citovat
Pavel2 Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen Ahoj, dostal jsem po jednom tankování stejnou chybu P1434(96), která přetrvává. Elloys doplňován před cca 32 tis.km na základě chyby P15B3... Nezdá, že by se měl eloys vypotřebovat, při kontrole nádobky tam asi tak litr zbýva (ikdyž podle Km by mělo více, jestli je nádržka na 2l...) dále pohledově zkontrolováno čerpadélko a propísknuty dráty k čerpadlu a jeví se OK. Dá se nějak zkontrolovat, že to fyzicky funguje? Když se opraví problém s pojistkami/dráty tak ta závada samotná zmizí? nebo se to musí vždycky nastavit v diagnostice "nové čerpadlo" Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.