Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím přítomné. Před asi půl rokem mne začala zlobit spínací skříňka. Už sem se to tu pokoušel řešit. Problem byl ten že nešlo klíčem otočit do druhé polohy. Po prvotním šoku sem našel způsob jak nastartovat a to tak že při otáčení klíčem stačilo za klíč zatlačit a pak zatáhnout v podélné ose. V současné době mám pocit že to jde o trochu hůř. Koupil sem proto na vrakovišti novou spinačku která chodí tak jak má. Teď se jí pokouším rozdělat abych poté mohl rozdělat i tu stávající do které se nechci zatím  hrabat abych něco nepoškodil a pak zůstal nepojízdný. Problém je ten že se nemůžu do spínačky dostat. Nejde mi oddělit ta část s vložkou od zbytku zámku. Připadá mi že ta vložka drží na tom čepu který zamyká volant. Dotaz tedy zní, je tu někdo kdo zámek rozdělával? Jedná se už o novější model který má na sobě konektor s třemi tenkými vodiči. Budu moc rád za jakýkoliv poznatek nebo radu. Díky. P807 2l hdi 100kw. P.R.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...