Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň, chcem sa spýťať už mal niekto z vás na peugot 308 2012 1,6hdi  chybovú hlašku P0532 senzor tlaku klimy mne dava iba skrat a prerušovaný  no nezopne mi kompresor no tlak klimý je iba 3,7 bar je to dosť aka je požadovana hodnota tlaku prac. tlaku je tam niekde uník ? snimač mam už doma len ho vymenim a uvidím , konetor som pozeral je čistý . Ďakujem 

Odesláno

No stejně to musíš odsát než budeš měnit senzor, takže rovnou uvidíš kolik je tam chladiva ;) ale za mě tam spíš nebude chladivo 

Odesláno

to by přeci nefungovalo :) tlak ti musí vždy tlačit na čidlo ;) musel by tam být extra ventilek, který čidlo zmačkne, ale to by bylo pak nepřesné...

Odesláno

Ešte sa chcem spýtať uz ohľadom iného mam obyčajne sedačky a chcem tam dať sadových z vyhrevom  treba niečo   dorabat alebo všetko pasuje myslím konektor a bude to fungovať netreba kodovat niečo alebo nejakú poistku alebo niečo  chcem to kupit z toho istého roku výroby ako mam ja teda 2012 Ďakujem 

Odesláno

Ten pan co mi poslal foto kontektoru hlavného tak vyzerá ako na mojom bez výhrevu a dokodovat sa to da iba z origo diagnostikou alebo aj z autocom ?  Pretože ja chcem meniť cele sedačky kus za kus jedná  sa mi o ten žltý konektor hlavný aby pasoval 😅

Odesláno

On konektor může být stejný, ale  nemusí tam být dotažené kabely ;) 

Nakodovat to jde pouze originalem, autocom se do konfigurace BSI nedostane.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...