Peugot 308 2012 Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden Dobrý deň, chcem sa spýťať už mal niekto z vás na peugot 308 2012 1,6hdi chybovú hlašku P0532 senzor tlaku klimy mne dava iba skrat a prerušovaný no nezopne mi kompresor no tlak klimý je iba 3,7 bar je to dosť aka je požadovana hodnota tlaku prac. tlaku je tam niekde uník ? snimač mam už doma len ho vymenim a uvidím , konetor som pozeral je čistý . Ďakujem Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden Ten tlak je nesmysl pokud je tam alespon 1/3 náplně tak vždy bude přes 5 baru Citovat
Peugot 308 2012 Odesláno 6. leden Autor Odesláno 6. leden Dával som ju plniť minulý rok asi v Auguste ,myslite ze to bude iba senzorom ? Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden No stejně to musíš odsát než budeš měnit senzor, takže rovnou uvidíš kolik je tam chladiva ale za mě tam spíš nebude chladivo Citovat
Peugot 308 2012 Odesláno 6. leden Autor Odesláno 6. leden Ďakujem, myslel som ze tam je nejaký spätný ventil ešte aby som mohol vymeniť iba senzor Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden to by přeci nefungovalo tlak ti musí vždy tlačit na čidlo musel by tam být extra ventilek, který čidlo zmačkne, ale to by bylo pak nepřesné... Citovat
Peugot 308 2012 Odesláno 6. leden Autor Odesláno 6. leden Ešte sa chcem spýtať uz ohľadom iného mam obyčajne sedačky a chcem tam dať sadových z vyhrevom treba niečo dorabat alebo všetko pasuje myslím konektor a bude to fungovať netreba kodovat niečo alebo nejakú poistku alebo niečo chcem to kupit z toho istého roku výroby ako mam ja teda 2012 Ďakujem Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden Konektor tam vůbec pro výhřev nemusí být jinak se musí dokodovat v BSI Citovat
Peugot 308 2012 Odesláno 6. leden Autor Odesláno 6. leden Ten pan co mi poslal foto kontektoru hlavného tak vyzerá ako na mojom bez výhrevu a dokodovat sa to da iba z origo diagnostikou alebo aj z autocom ? Pretože ja chcem meniť cele sedačky kus za kus jedná sa mi o ten žltý konektor hlavný aby pasoval Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden Odesláno 7. leden On konektor může být stejný, ale nemusí tam být dotažené kabely Nakodovat to jde pouze originalem, autocom se do konfigurace BSI nedostane.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.