1peter Odesláno 30. listopad 2025 Odesláno 30. listopad 2025 Zdravim fandov peugeotu mám taký menší problém chcel som si spraviť diagnostiku ,ale som zistil že mi dobre nedrží v zásuvke konektor . A preto sa mi velice ťažko pripája k diagnostike . Je to nemožné aby som držal kábel bez pohnutia. Poradíte mi niečo . Tu fanda peugeotu. Citovat
mmartinkovic Odesláno 30. listopad 2025 Odesláno 30. listopad 2025 Niečo ako čo? Nova zasuvka sa da kupit za 3€, prepinovat a je... Citovat
1peter Odesláno 22. prosinec 2025 Autor Odesláno 22. prosinec 2025 Ahoj tak som zistil že zásuvka je ok ale mi nechce načítať počítače v aute alebo ako sa to volá. Keď spustíme diagnostiku tak mi napíše na všetko nenacitane. Neviete kde by bola chýba . Citovat
mmartinkovic Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 Čim to načitavaš? Najlepšie orig diagnostika. Alebo niečo lepšie, nie lacna čina. Citovat
1peter Odesláno 22. prosinec 2025 Autor Odesláno 22. prosinec 2025 (upraveno) pokus o diagnostiku auta ( diagnostika nenačítala auto) pokus neuspešný. nenačíta ani VIN pri pokuse o akýkoľvek test . počítač neodpovedal. Mám diagbox lekciu. Skúšal som to preinštalovať ale už to nešlo nevieš kde by som si zaobstaral lepšiu diagnostiku a čistú bez crekov. Upraveno 25. prosinec 2025 uživatelem 1peter Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.