Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

cauvec lidicky mam problem se stahovanim okna u 406 1,8 r.v. 98. nefunguje me samospusteni dolu a kdyz chcu okno zatahnout tak se to po 5 cm zastavi a musim tlacitko zmackout znovu poradte prosim diky :papa

Odesláno

Zkus tohle z manuálu:

V případě kdy se okno zavírá narazí na překážku odporový spínač sepne, okno zastaví a začne ho otvírat do polohy zvané „ochranná“.

Aby se odporový spínač uvedl znovu do provozu v případě odpojení proudu, musíte spustit okno a následovně jej zavírat mačkajíc spínač do úplného zavření (zavírání je prováděno 50-ti mm skoky).

V případě ,např. mrazu, okno se nemusí zavírat při mačkání přepínače a přejít do režimu odporového spínače. V tom případě okno otevřete úplně mačkajíc přepínač.

Následovně zavírat až do konce. Po této operaci se vrátí do normálního režimu.

Odesláno

Ahoj mě to dělalo totéž. Potřeboval jsem vyměnit baterku a měl jsem stažené okna. Po připojení nové se mě levé zavéralo po kouskách. Tak jsem zkusil zatáhnout všechny okna a znovu baterku odpojil. po chvilce jsem ji zapojil a začalo to chodit jak má. Tak zkus při zatažených oknech odpojit a po 5 minutách zas připojit baterku :papa

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Ještě jednodušeji. Při poslednim kroku jak se okno zavře, nepustit spinač a nechat jej ještě 3 sec. zmáčklý. Hotovo.

mooockrat děkuji už to funguje jak má. dik dik dik :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...