Přejít na obsah
lubos_HQV

Klima

Recommended Posts

mam problem s klimoskou : v techdle vedrech jsem ji chtel konecne pouzit ale pri prepnuti z ECO na AUTO (by se mela klimozka zapnout ?) neni vubec znat zeby sepla ! Zadne poklesnuti otacek motoru ani po delsi jizde neni znat zeby klesla teplota treba na nastavenych 14° ! Cim to muze byt ? Napln - relatko ?? Poradte ?

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, jaky mas motor, ale ja u 2.0i zapnuti skoro nepoznam - leda snad pri volnobehu nepatrne klesnou otacky.

Nejspis to bude napln, okruh casto netesni. Ja mel klimu loni v lete dofouknutou a letos na zacatku leta byla uplne prazdna. Nechal jsem ji prezkouset, opet dofouknutou a ted uz to zase moc nechladi... ale uz vim, kde to uchazi...

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

v okruhu klimy je taka nadrzka, na vrchu ktorej je sklenene kruhove \"okienko\" (fakt male) a ked pustis klimu tak by si v nom NEMAL vidiet bezat bublinky.

AK TAM SU tak mas malo chladiaceho media a treba to doplnit (a pripadne najst miesto kade ti to unika)

Pato (Evasion 2.0HDi)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Kdepak, je to u baterky, jsou tam 2 ventilky na klimu a vedle toho je ten \"pruzor\" - kdyby nebylo tak pozde, tak to skocim vyfotit. Jinak jsem mel klimu na oprave u vasendu a tam mi to menili - je to snad nejaky filtr - pod tim schovany...

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

×