Jirkap Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Původně zaslal: Ferry no melo by to byt 12V nebo o neco malo pres, pokud tam jde 14V uz je to moc http://www.autoelektrika.cz/zarovky/zivotnost-autozarovek.php Velmi dobrý odkaz Díky Půjdu to změřit. Citovat
Jirkap Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Tak jsem zjistil, že napájení do žárovek je 13,85 V To je celkem dost... budu muset nechat namontovat ten odpor Citovat
de.7.com Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 no a do 206 mi neviite poradit,jake tam dat zarovky ktere nemaji zluty nadech svetla?xenon by se me i liiiibiil:) ale to tam asi strcit nemuuuzu.. Citovat
lexa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Žárovky snesou v pohodě 10% přepětí, a jsou stavěné na to aby vydržely do 15 V neboť se počítá s tím, že alternátor dává až 14,5 V. Žádný odpor bych tam nedával. Kdyby to bylo tak akutní tak by je tam výrobci dali. Chce to koupit kvalitní žárovky i když jsou dražší. Citovat
argoo Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 Suhlasim, naviac plati vyssie napatie=vyssia svietivost, aj ked nizsia zivotnost, no v prvom rade potrebujem v noci vidiet. Naviac na tom odpore ostava stratovy vykon cca 5W, co sa mi zda dost a bude sa poriadne hriat. Ostal by som radsej pri kvalitnych ziarovkach... Citovat
Bohumil Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 Já mám v Jeanovi \"Narva range power blue\"(H-7 i H-1), jsou sice drobet dražší, ale nepraskaj. Viz zde : http://www.autolamp.cz/indexframe.php?id=katalog [upravil dne 3/1/07 Bohumil] Citovat
KUBBACHER Odesláno 4. leden 2007 Odesláno 4. leden 2007 Mám Osram cool blue i v parkovačkách, svítí lépe než ty obyčejné, ale na xenon se nehrabou, problém je v tom, že mě stály dost peněz, když mám 4xH7 + 2 parkovačky, a největší problém, že v prosinci mi jedna H7 odešla, takže jsem pochopil, že jsou to vyhozené peníze, příště raději auto s xenonem. Ale už žádné experimenty. Citovat
Lenny1984 Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Já koupil osram cool blue H4 a v parkovačkách mám bluevisiony, protože jsem je sehnal celkem levně a jsem naprosto spokojenej... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.