Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak jsme se s manželkou usnesli, že na dovču pojedem na Slovensko. CHtěli bychom navštívit nějaké termály, ale rádi se informujem, co a kde je a jestli máte někdo tip. Tak děkuju za rady atd. Pojedem pouze dva a jestli budem spát pod stanem, nebo v chatce, to je nám celkem jedno. Luxus být nemusí...

Odesláno

skus vrbov alebo vrbove,teraz presne neviem nazov obce,lebo jedna dedina z tychto je pri blave a tam to nie je.niekde blizko tatier to je.alebo lepsi typ- aquapark tatralandia pri liptovskom mikulasi.pozri nejake stranky je to tam ozaj pekne.

Odesláno

Ahoj.Ve Veľkom Mederi - Čalovo teď přistavěli další areál s vodními radovánkami.My jsme byli v sokromí asi 400m daleko.Dá se domluvit vše přimo na místě: buňky,pokoje a nebo na zahradách stan.Ubytování poskytují i ve vstupní budově do koupaliště,kolega tam letos byl,je to jen trochu dražší,ale čisté,záchod na chodbě nebo i v pokoji,a je přístup do areálu celý den.

Bešeňová - směr Liptovský Mikuláš,ubytování v soukromí ,hotel s vlastním bazénem hned vedle areálu koupaliště,s možností vstupu na koupaliště,je ale dražší.Jo a voda barví plavky do hněda!

Podhájská - kousek za Nitrou,se zbytkovou mořskou vodou,tedy opravdu slanou.Stanování v kempu přímo vedle koupaliště,nebo dostatek ubytování v soukromí.

Všechny tři místa nabízejí vodu až 39°C,několik bazénů s různými teplotami,tobogán a možnost se najíst.Největší výběr bazénů (teploty,bublinky)a také krytých je jen v Čalově.Cena lůžka v soukromí se pohybuje všude okolo 200Sk,někteří berou i EURa.Samozřejmě jsou i takoví,kteří chtějí zbohatnout přes noc....Já měl vždy Sk,a směnárny jsou všude.Dálniční známka na 7 nebo 30 dní lze zakoupit i u nás (120 nebo 240 Kč).

Do Bešeňové přes Rožnov p/R - Žilinu - Tatry.

Do Podhájské na Trnavu a Nitru (dálnice).

Do Čalova na Bratislavu - Veľký Meder.Pěkné koupání přeje P806.

Odesláno

Skus pozriet www.vadas.sk (je to velke kupalisku (aj s umelym vlnobytim) v Sturove. Ubytovanie od vlastneho stanu -chatky.bungalovy-apartmany-hotel**** Vsetko v areali.

Blizko je Madarsko, takze mozes ist na vylet aj tam.

Odesláno

No ja by som Vam odporucal Sturovsko

1) den by som si vyrazil na kupalisko do Sturova vstupne 120sk/osoba

2) den by som isiel do Gyoru je to cca 100km od Sturova nadherny areal malo ludi a relativne lacno

1700 HUF/osoba

3) den by som vyrazil do Esztergombu druha strana cez most zo sturova tiez super kupalisko

4) den a keby ste este nemali dost kupania su blizko Nove Zamky (studensia voda ale lacno 50km od sturova) tiez Patince (termalna super ) pripadne Podhajska velmi znama liecivimy ucinkami cca 80-90 km

Vsetky vzdialenosti som pisal od Sturova ....

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Ahoj, díky všem, zatím rozmýšlím, ale! nemáte někdo nějakou www s autokempama na slovači? já hledám, ale asi jsem levej.....

Pokud by ses rozhodl pro Velký Meder - Čalovo

a chceš mít jisté ubytování tak dej vědět.

Nebo pokud netrváš na termálech (Banská Šťavnica, Bojnice)

tak by se také dalo něco vymyslet.

Nejsem cestovka jen tam dost často jezdím a atd...

[upravil dne 20.7.2006 zdek]

Odesláno

Jak píše Pavex a Luky406, Vadaš je SUPER ! Pocházím kousek (Nové Zámky) a tam je to opravdu univerzální, ubytování, koupání, rybolov, koně, .... nemá chybu ! Navíc je tam pár roků sprovozněný přechod do Maďarska, od války tam nebyl most :-) Tam projdete do Esztergomu. Tam se můžete projet kočárem, na dobrou zmrzku, tržiště, památky,... doporučuji vylézt na věžičku, teď nevím jak se to jmenuje :-)

Opakuji, nemá chybu !!!¨

:super www.vadas.sk :super

Odesláno

Díky chlapi za tipy......Tak ten Vadaš a Meder vidím docela dobře.( ten vršek je asi na dýl než na týden ) Každopádně vyjedem v sobotu ( hned co mi přezujou auto ) a pojedem Prostějov - Brno - Bratislava ( je na slovači potřeba známka?) a tam bych se chtěl mrknout na zlaté písky, třebas tam jeden den přespat ve stanu a omrknout to tam, následně pokračovat směr Meděr - tam se podívat na termály a pokračovat dál do vadaše a tam zakotvit. Jeden den jít do Maďar atd. Myslíte, že má smysl jezdit takhle na etapy, nebo jet přímo na Vadaš? Mně jde o zábavu, manželce o termály, na jídlo nejsme nároční, na spaní berem stan a nebo si zaplatíme nějakou chatečku či co. to je fuk. Jak je to cca daleko? já totiž mám ( nebo spíš vím ) na netu jen vzálenosti ČR, ale na SK ne...

Odesláno

Pokud pojedeš BRNO-BŘECLAV-BRATISLAVA, tak známku každopádně ! Myslím že kolem přechodu to už koupíš i SK známku.

Jelikož jsem vyrůstal v NZ před cedulou Bratislava 100 km, tak to ti můžu říct naprosto přesně ... asi 101 km :D Ostatní změříš pravítkem :D Tipem, Nové Zámky - Štúrovo cca 35 km.

A taky máme www.mapy.cz a mapy.atlas.sk :papa

[upravil dne 25/7/2006 TiborTeam]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem ve čtvrtek dojel domů. Dovolená uběhla rychle a v pohodě a byla myslím dostačující. V sobotu jsme vyjeli směr jih, na čáře koupili známku za 135Kč a jeli na Blavu. V Blavě jsem se držel směr TESCO Zlaté písky a aji k nim dojel, nicméně přejel a se slovy \" otočím se někde na sjezdu \" jsem dojel do Sence. Tak jsme omrkli kemp a po zjištění, že nic moc se vydali zpátky. Při odbočování na ZP, jsem se tak těšil, že jsem odbočil mezi oranžovou a červenou a hele.... hned mně stavěl polda asi o 5 let mladší než já, tak si říkám \" vítají čechy a bude prohlídka \". Houby, jízda na červenou, mají tam kameru. Nejdřív začal kecama o bodovym systému a nakonec to byl litr SK. Znechucen jsem se ubytoval. Na tři noci pro dva, stan a auto 1150 SK - Pohoda. V kempu poloprázdno, počasí super a mně po pár Zlatých husách byla pokuta někde. Co je v tom kempu blbý, tak že přes noc cca od 22 do 9 hod jsou zavřený WC a sprchy. Jináč vyžití sportovní super, na jídlo toho hromada, kultura taky blízko ( od Tesco Zlaté písky - cca 500m od kempu - zdarma shoping busem do centra Blavy, omrknout hrad a most a zase zdarma zpět:)) ) . No byli jsme do úterý a potom jeli směr V. Meděr. Cestou proběhla zastávka na Gabčíkove ( z toho mi šla úplně hrůza, otřesně strašidelný dílo ). V meděri super, ale až na to, že jsme odmítli být ubytovaní \" u někoho \" a hotel byl drahej. Tudíž jsme omrkli koupaliště - to je nádherný a jeli směr Štůrovo. Na Vadaši super. Super areál, atrakce, jídlo, obchody, město, Maděrsko, bazilika, most, BIKER PUB V2 s Budvarem. Akorát kemp takovej divnej. Kdyby ještě vyšlo lepší počasí, tak úplně super. z Prostějova je to na Vadaš necelejch 400km.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...