JarinoRS Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 kedze mam par sukromnych sprav s dotazom, ako vybrat baterku na 307, vsetkym, ktori to nevedia ponukam strucny navod: nadvihnut ten deklik kde je plus, odpojit. koli vzduchovemu filtru sa neda vybrat plastovy dekel okolo baterky, takze nadvihnut vzduchac, netreba sa toho bat, je to na 3 zavlackach a kludne ho cez tu hadicu nechat prehodeny cez predne celo. tymto sa ti uvolnil baterkovy dekel, ktory tahom k sebe dat dolu no a odkryje sa baterka. dat dole minus, zobrat 10ku kluc, odsrobovat srob na zavlacke, ktory drzi baterku a moze sa baterka vybrat. montaz v opacnom poradi je asi jasna. plati to pre vsetky motory v 307, vsade je ten zavadzajuci filter rovnako pred baterka deklom. Citovat
bancroft Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 jojo a když se odpojí baterka, což radí v návodu k obsluze dělat i v zimě tomu kdo nejezdí, tak se pak taky stane že přestane fungovat automatické dovírání oken z dálk. ovládání na klíčku! Na to mi v servisu řekli, že s výměnou baterky musím k nim a že to pak v softwaru zprovozní. Takže po každém odpojení akumul. do servisu!!?? Mě to fungovalo tak, že po připojení většinou nefungovali přední okna a to ani po čekací době zapnutého zapalování.( Jak raděj v návodu) Soustavným odpojováním akumul. jsem se dobral k tomu že to začalo fungovat ale byl to horor - jednou nefung. přední, pak zase přestali dovírat zadní a pak nefungovalo jenom pravé přední a tak podobně. Přitom v návodu přímo píšou že při dobíjení to máš odpojiít. Tak si potom vyber - s každým pr..... abys jel do servisu a cáloval..... Citovat
JarinoRS Odesláno 24. červen 2006 Autor Odesláno 24. červen 2006 bancroft, uz som raz navod na nastavenie okien daval, len hladaj, hladaj... a servisu, ktory ti toto tvrdi sa oblukom vyhni, su to zdieraci Citovat
bancroft Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 2 JarinoRS Díky moc za odkaz - asi jsem to teď naposledy dělal neuvědoměle přesně podle tvého návodu, protože mi zavírání oken pak fungovalo u všech, ale je lepší znát přesný návod na oživení. Je fakt že mě zaujalo, že se s okny musí vlastně \"doskákat\" do horní polohy, ale asi jsem to předtím nedělal tak důsledně s tím dorazem. Takže díky za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.