bubakkaja Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 jelikoz jsem v hledani nic nenasel nebo nepochopil chci se zeptat jestli nekdo nemate data ktere ma motor xu10j4rs a tim myslim kolik ma ukazovat lambda,zapalovaci civky atd.,kdyz nastartuju auto rano studene tak na volnobeh jde krasne ale po pridani se jakokdyby zadrhne a po prekroceni 2000 ot.jede uz normalne.teply to dela taky ale nepatrne proste nejede za plynem tak jak by mel ale ma mirne spozdeni a docela se u toho i zatrepe.diky za jakoukoli radu Citovat
dj_rizek Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: bubakkaja jelikoz jsem v hledani nic nenasel nebo nepochopil chci se zeptat jestli nekdo nemate data ktere ma motor xu10j4rs a tim myslim kolik ma ukazovat lambda,zapalovaci civky atd.,kdyz nastartuju auto rano studene tak na volnobeh jde krasne ale po pridani se jakokdyby zadrhne a po prekroceni 2000 ot.jede uz normalne.teply to dela taky ale nepatrne proste nejede za plynem tak jak by mel ale ma mirne spozdeni a docela se u toho i zatrepe.diky za jakoukoli radu ECU je Magnetti Marelli 1AP.10 Jak a cim chces merit lambdu? To vypada na svicky nebo kabely,nemyslis Ludek Citovat
jozefsv Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 presne tak.ten isty problem som mal.vymenil som aj sviecky aj kable a teraz ok. Citovat
dj_rizek Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: jozefsv presne tak.ten isty problem som mal.vymenil som aj sviecky aj kable a teraz ok. Tuhle zavadu melo uz tolik lidi,jako magori to odvezli do autorizovanyho servisu i kdyz jsem jim to rikal a pak je stala vymena svicek a kabelu 5000,- Tohle jsou prvni veci ktery pri tehle problemech je treba vymenit,navic to neni zase takova investice a stejne se to menit musi. Ludek Citovat
bubakkaja Odesláno 24. červen 2006 Autor Odesláno 24. červen 2006 no jo ale vzdyt vy asi nevite ze tenhle motor nema kabely ze:myslim ale na kazdou svicku vlastni civku svicky a vsechny filtry jsou samozrejme vymenene diagnostika na proxii u znameho vykazuje jen spatny predstih tak to zkusim prenastavit na rozvodu a dam vedet pise to minusovou hodnotu snad ma byt v plusu Citovat
dj_rizek Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Se spatnym predstihem ti to samozrejme nepojede jak ma,to je znamy uz u Skody 120! SM nemam tak to nevim,nicmene s tema civkama pro svicky je to trosku slozitejsi a pak teplo temhle vecim moc nedela dobre,takze zavada by v tom klidne byt mohla Citovat
bubakkaja Odesláno 24. červen 2006 Autor Odesláno 24. červen 2006 ne promin ja jsem to tak nemyslel,ale civky ukazovaly stejnou konstantni hodnotu vsechny 4 takze doufam ze tema to neni a navic stoji jedna 2200 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.