Jinks Odesláno 15. leden 2025 Odesláno 15. leden 2025 (upraveno) Zdravím ve spolek. Uvítal bych vaše rady nebo postřehy . Mě už osobně nic nenapadá Mám Peugeot 207 s motorem 1.6 80kW - NFU (TU5JP4).Problém je v tom že se auto chová divně . Když jedu normálním tempem , není provoz a neblokuje mě žadné auto auto tak super . Auto krásně táhne atd. Jakmile se ovšem dostanu do kolony nebo do většího provozu , kde auto člověk "přidušuje§ nemůže ho pořádně protáhnout a pak se dostanu mimo provoz , kde to můžu zase rozjet ,tak auto ztratí tah. Je "zdechlé". Snad jsem to nějak srozumitelně kostrbatě popsal Jinak na autě se dělala spousta věcí. Nový vzduchový filtr , vyčištěná klapka ( včetně následné adaptace přes diag) , nové svíčky + zapalovací lišta, nový KAT a komplet výfukové potrubí. Nové čidlo teploty vody. Nejde mi do hlavy se se může změnit tím že člověk chvíli poskáče v koloně a pak auto nejede, že se s toho "nevzpamatuje" Ještě mě napadlo , že by zůstávaly viset brzdy a auto přibržďovalo , ale to je OK. Prasátka nezůstávají viset. Ještě doplním že komprese je taky OK. Upraveno 15. leden 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.