Crack Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 A když tě to propíchne?Tak už ti to vlastně taky asi bude jedno že Citovat
Bohouš Odesláno 23. červen 2006 Autor Odesláno 23. červen 2006 Nic mě propichovat nebude........když by to měla bejt taková perda, že by se nějak ta tyč zlomila, vytrhla a kdesi cosi, tak je to už jedno......:roker Citovat
Kvasky Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: anawarr já mám v megane rovnou tyč a auto sedí jak přibité. jde i na suché silnici přes ručku:super myslím si, že lomená je horší a má menší životnost:myslim jaká žívotnost??:o stou to nemá co dělat Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: anawarr jaká žívotnost??:o stou to nemá co dělat pokud platí fyzikální zákony, je lomená tyč víc namahaná. možná zanedbatelně, ale je:cool: Myslím, že je namáhaná jiným typem zatížení. Rovná bude na vzpěr, lomená na ohyb. Podle mě jde o to, že rovná ti udělá karoserii tužší než lomená, ta má přeci jen rezervu v deformaci. Teď jde o to, co je lepší... Citovat
Kvasky Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: anawarr jaká žívotnost??:o stou to nemá co dělat pokud platí fyzikální zákony, je lomená tyč víc namahaná. možná zanedbatelně, ale je:cool: Myslím, že je namáhaná jiným typem zatížení. Rovná bude na vzpěr, lomená na ohyb. Podle mě jde o to, že rovná ti udělá karoserii tužší než lomená, ta má přeci jen rezervu v deformaci. Teď jde o to, co je lepší... No to je pravda, ale motat sem životnost? Citovat
Kvasky Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Ale vysvětli mi, jak změním životnost auta s namontováním rozpěrný tyče. Jasně, ta tyč by měla krapet pomoc v kroucení auta, ale podle mě to životnosti nepřidá. Myslím třeba jako, že by víc vydžely tlumiče ci zavěšení kol. Jesli myslíš životnost ve smyslu, že nezlikviduješ auto o nějakej strom u silnice tak to potom asi jo. Citovat
vector Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: anawarr to kvasky> životnost je pro mě dost důležitá, protože když si poladím auto na sportovní jízdu, tak to auto nejezdím podle předpisů. ale to je jen můj osobní názor. zapomeň na životnost, rovná tyč plní účel tuhosti přední nápravy lépe, než lomená Ale to je namáhání na krut, ne na tlak... navíc se tu mluvilo o jednodílné rovné tyči a ne o stavitelné. taky ergument se závodním autem, které má uplně jinak řešený podvozek a řadu dalších dílů... nebo argument, že to jde přes ručku i na suchu... to jde i fako. Citovat
vector Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: Kvasky Ale vysvětli mi, jak změním životnost auta s namontováním rozpěrný tyče. Jasně, ta tyč by měla krapet pomoc v kroucení auta, ale podle mě to životnosti nepřidá. Myslím třeba jako, že by víc vydžely tlumiče ci zavěšení kol. Jesli myslíš životnost ve smyslu, že nezlikviduješ auto o nějakej strom u silnice tak to potom asi jo. životnost tlumičů i zavěšení kol tím naopak klesá, protože to co pobere karoserie na krut se celé přenese do silentbloků nápravy a musí to vytlumít chudinka tlumič. Kdežto u závodních aut žádné gumy nejsou a tlumič je na to dimenzovanej. Tedy v případě, že jde o auto na rally, tak dimenzovanej a v případě, že jde o auto na okruh, tak nenamáhanej. Citovat
snowboy Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Bohuzel rozpery jsou \"racingova\" zalezitost, nikoliv stylingova a temer ve vsech pripadech se musi na auto dopasovat. Nekdy se dokonce musi upravit i kapota ci vyrezat kus podbehu (napr. u Peugeotu 206). Ja jsem kvuli OMP stavitelne rozpere nemohl zavrit haubnu, tak nakonec musela ven chudinka a zpatky do obchodu. Citovat
Kvasky Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Přesně já jsem kvůli rozpěře převářel uchycení říď. jednotky - ta jak je za baterkou. Dal jsem jí níž a ještě jsem předělával uchycení lanka plynu Citovat
vector Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: snowboy Bohuzel rozpery jsou \"racingova\" zalezitost, nikoliv stylingova a temer ve vsech pripadech se musi na auto dopasovat. Nekdy se dokonce musi upravit i kapota ci vyrezat kus podbehu (napr. u Peugeotu 206). Ja jsem kvuli OMP stavitelne rozpere nemohl zavrit haubnu, tak nakonec musela ven chudinka a zpatky do obchodu. Tak to si asi neměl správnou. Já musel dodělávat plošky na hrnce tlumičů a posouvat jednotku, protože na HDi se nedělala ale jinak pasuje přesně. Citovat
snowboy Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 O ty 206 to bylo z nejakyho casaku Rozperu jsem daval na 205, na rozpere bylo 205 GTi, byla prohnuta, stavitelna a haubna nesla zavrit. Citovat
vector Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: snowboy O ty 206 to bylo z nejakyho casaku Rozperu jsem daval na 205, na rozpere bylo 205 GTi, byla prohnuta, stavitelna a haubna nesla zavrit. Musíš použít SÍLU Luku. No alespoň je vidět, že to značení tam není na parádu. Citovat
snowboy Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 to Vector: tak tomu jsem teda moc nerozumel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.