Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

dnes rano me cekalo nemile prekvapeni. Po nastartovani mi hned chcipl motor, to jsem si jeste myslel ze je to ma chyba. Ale kdyz mi to chciplo po vycouvani, uz jsem si myslel ze je neco spatne. Po ujeti par desitek metru to porad chcipalo, nechal jsem ho chvili bezet na volnobeh ( na zahrati ), ale i potom to po pridani plynu nebo po pokusu vycouvat chciplo... pote mi to chciplo uz jen u Bulhara na svetlech, a do prace ( cca 10 km ) jsem dojel bez problemu, ale mam strach co se po*****.... Poradite nekdo prosim?

Odesláno

vcera cestou z prace domu to bylo absolutne bez problemu, zadne kolisani otacek atd. ale dnes rano ta sama situace, ale zacalo to az asi po kilometru jizdy... benzin jsem naposledy tankoval u Shellu, ale od tankovani jsem ujel cca 200 km...

Odesláno

takze, dnes jsem vyjel od znameho servismana s tim, ze je to vycistene ( mysleno trysky ) a ze od te doby se mu to neprojevilo. jenze po par set metrech mi to zase chciplo, tak jsem to obratil at se na to mrkne. Po nastartovani se se zvukovym znamenim rozsviti dioda ridici jednotky, a sviti to do doby nez motor chcipne. Nechal jsem to tam, zitra jedu na diagnostiku do peugeotu domansky na ceskobrodske. doufam ze nebude v kelu RJ, jinak jedu do bazaru. Myslite ze bych mel nejakou sanci na uznani vady? Kupoval jsem to 2.6., tj, par tydnu a takovyhle problem...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Doufam, ze budu mit take podobne stesti.

Take po nastartovani motoru se cca po 3 sekundach sam vypne. Sviti porad kontrolka diagnostiky motoru. Jelikoz se nachazim v zahranici, tak je to jeste o neco veselejsi.

V mistnim Peugeot servisu mi vcera rekli, ze se jedna o nejakou elektrickou zavadu, kterou tam jeste nemeli a tak ze museji zavolat do centraly Peugeotu a pak mi do konco tydne daji vedet co s tim je a kolik bude stat oprava.

Jelikoz jsem ve Svycarsku, tak to bude asi palba.

Pak dam vedet, co s tim presne bylo. Teda pokud na to prijdou. Jinak me ceka transport do CR a pak hledani ceskeho odbornika na Peugeoty :):):)

Peugeot 307 SW HDI 2,0 (110k)

Odesláno

co sa tyka tej kontrolky...nestalo sa mi to sice na peugeote, ale na otcovej fabke, tiez som sa bal a povedali mi, ze to nie je problem, bola nejaka chybycka, PC nacitalo a uz to vyhadzovalo. pokial ti nesvieti stop, je to v podstate OK, takze sa nemusis bat. ja som sa inac bal, aj ked mi povedali, ze sa nemusim a fakt som sa nemusel :D

Odesláno

jo, tak na tu kontrolku STOP jsem zapomnel. Ta mi taky sviti. Takze dle tveho prispevku se zacinam bat. Dnes nebo zitra by mne meli zavolat jak to vypada - zda se jim podarilo najit zavadu a kolik by stala pripadna oprava. Tak dam pak vedet.:(:(:(:(

Odesláno

Nyni mi ze servisu Peugeot volali, ze je spatna ridici jednotka motoru a ze se musi vymenit. Cenove to vychazi na 25 tis. za jednotku + 5 tis. prace (podotykam, ze zde je normalni sazba na hodinu automechanika cca 2 tisice).

Muj automechanik v CR mi rekl, ze ve vetsine pripadu jde dana jednotka opravit.

Mate s tim nekdo zkusenosti?

Vypada to, ze necham auto dotahnout do CR a tam to nechat spravit. Jen si nejsem uplne jisty, zda se to vyplati. Za transport pocitam cca 10 tis.

Tak radte panove. Diky.

Odesláno

A nemas asistencne sluzby od zakonneho poistenia? Ja mam zakonnu poistku v Generali a pri nom je asistencna sluzba - odtah v ramci SK do 50km a v ramci Europy az na Slovensko.

Ono zalezi na tom, kde sa zdrziavas viac. Pretoze ak v CR, tak by som to nechal dotiahnut a opravit v CR (moznost reklamacie atd.) a ak v CH tak by som to nechal opravit asi tam.

[upravil dne 28.7.06 DanculD]

Odesláno

diky za radu.

Me vubec nenapadlo, ze by v ramci povinneho ruceni (u me Alianz) by jsi mel nejaky narok na odtah. Urcite se na to zkusim podivat. Ja mam na auto i havarijni pojisteni (UNIQA) a tam mi rekli, ze narok na odtah mam, ale ze zaplati jen do vyse 75 EURO.

Jinak auto jiz v zaruce neni, takze to neresim.

:(:):(

Odesláno

Tak uz jsem do Alianz volal a rekli mi, ze mam narok na max. 3 tis za odtah. Kdybych mel smlouvu uzavrenou po 1.6.06, tak bych mel narok na 5 tis. Kc a kdyby mi nejaky chytrak poradil pri uzavirani smlouvy, ze za rocni priplatek cca 250,- Kc dostanu tzv. velkou asistenci, tak bych ted mel narok na 10 tis. To sem se bohuzel dozvedel az dnes.:(:(:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...