Kurt Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: Netopýrka A vis Trundicku, ktery typ presne myslim? Takový: ? Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: Jezkovi.voci TRUNDIKU: Dá se tam někde piknout volejbálek? Záleží na pojetí hry. jestli si chceš jen tak pinkat balonem, tak to se tam místo určitě najde. Ale jestli chceš volejbalové hřiště se sítí, tak to bohužel. Nicméně bude k dispozici badminton či jak se to píše a to 4 ks pálky a vč. sítě. Chci pinkat s balonem... Citovat
aka Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: Jezkovi.voci TRUNDIKU: Dá se tam někde piknout volejbálek? Záleží na pojetí hry. jestli si chceš jen tak pinkat balonem, tak to se tam místo určitě najde. Ale jestli chceš volejbalové hřiště se sítí, tak to bohužel. Nicméně bude k dispozici badminton či jak se to píše a to 4 ks pálky a vč. sítě. Chci pinkat s balonem... si pinkej ve vode, to je vzdy vesele. Citovat
voštík Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 akvabely rikate? no to bych se i pridal. Kdyze je turnaj? jsem nejak aninestihl pochytit termin Sebetova a jsme zdechlej to hledat. Sooorrrrryyyyyy Citovat
voštík Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 brekeke, to jsme si to pekne sliznul. Diky Ace a pak jeste tedy Trundika uz vime Vypada to blede a proto se neprihlasim, ale prekvapujici navsteva je mozna. Snad me nevypoklonkujete Citovat
aka Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: voštík brekeke, to jsme si to pekne sliznul. Diky Ace a pak jeste tedy Trundika uz vime Vypada to blede a proto se neprihlasim, ale prekvapujici navsteva je mozna. Snad me nevypoklonkujete Kdyz slibis ze dorazis, proc ne? Citovat
Trundik Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Vostiku nedelej kuzicky:( Už jsem se lekl, co to ta netopejrová píše, ale jen jsem špatně četl. Namísto \"u\" jsem četl \"o\". Jestli by se netojpejrová nechtěla naučit psát písmenka s hackama a carkama. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.