tomison12 Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 Takže zapínat na mobilu hotspot je o ničem nebo dojit data skrze Android Auto. Takhle si do toho dáš datovou SIMku a máš internet rovnou v té krabičce a zároveň to použiješ jako router třeba. Já teda ne, protože vozím v autě mobilní router od Vodafone s 60GB/měsíc, co mi dali zdarma jakože na chalupu. Já chalupu nemám, tak to mám v autě a připojují se k tomu po nastoupení naše mobily, auto, případně i ta android krabička. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 No jasny, vlastně dalši mobil napevno v autě. Tak pokud ti to vyhovuje proč ne. Někdo preferuje mit jen jedno zařizeni ktery připoji k autu. Ja na to koukal když jsem uvažoval o Carlinkitu kvuli bezdratu. Asi to špatny neni, ale třeba já asi bych to přiliš nevyužil. Citovat
tomison12 Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 Jo, jasně. Však já osobně se obejdu bez tohoto i bez Android Auto. Používám to opravdu jen s dětmi a spíše na delších cestách. TomTom v autě není tak dobrý jako Waze, ale zvykl jsem si na něj. Hlavně mapa v přístrojovém štítu je super a zadat si adresu v mobilu doma v MyPeugeot a pak se nechat navigovat po připojení k vozidlu je taky fajn. Proto si teď po těch třech letech zdarma budu platit Connected Navigation Pack. Mně v principu vadí používat mobil ve spojení s autem. Nechci, aby se vybíjel, což je nevýhoda bezdrátového spojení. Nebaví mě jej ani v autě nabíjet. Ten je a zůstává v autě v kapse prostě. Jen jsem to sem napsal jako alternativu, se kterou mám zkušenosti. Třeba to někoho může zaujmout. Měl jsem to totiž v Megane 3, kdy jsem vykuchal kapličku s monochromatickým displejem i rádio a dal tam barevný displej právě s androidem a byla to pecka v té době. A chtěl jsem to i v 5008 občas použít. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.