Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže zapínat na mobilu hotspot je o ničem nebo dojit data skrze Android Auto. Takhle si do toho dáš datovou SIMku a máš internet rovnou v té krabičce a zároveň to použiješ jako router třeba. Já teda ne, protože vozím v autě mobilní router od Vodafone s 60GB/měsíc, co mi dali zdarma jakože na chalupu. Já chalupu nemám, tak to mám v autě a připojují se k tomu po nastoupení naše mobily, auto, případně i ta android krabička.  

Odesláno

No jasny, vlastně dalši mobil napevno v autě. Tak pokud ti to vyhovuje proč ne. Někdo preferuje mit jen jedno zařizeni  ktery připoji k autu.

Ja na to koukal když jsem uvažoval o Carlinkitu kvuli bezdratu. Asi to špatny neni, ale třeba já asi bych to přiliš nevyužil.

Odesláno

Jo, jasně. Však já osobně se obejdu bez tohoto i bez Android Auto. Používám to opravdu jen s dětmi a spíše na delších cestách. TomTom v autě není tak dobrý jako Waze, ale zvykl jsem si na něj. Hlavně mapa v přístrojovém štítu je super a zadat si adresu v mobilu doma v MyPeugeot a pak se nechat navigovat po připojení k vozidlu je taky fajn. Proto si teď po těch třech letech zdarma budu platit Connected Navigation Pack.

Mně v principu vadí používat mobil ve spojení s autem. Nechci, aby se vybíjel, což je nevýhoda bezdrátového spojení. Nebaví mě jej ani v autě nabíjet. Ten je a zůstává v autě v kapse prostě.

Jen jsem to sem napsal jako alternativu, se kterou mám zkušenosti. Třeba to někoho může zaujmout.

Měl jsem to totiž v Megane 3, kdy jsem vykuchal kapličku s monochromatickým displejem i rádio a dal tam barevný displej právě s androidem a byla to pecka v té době. A chtěl jsem to i v 5008 občas použít.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...