Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Mám na své kredenci 20i na vrátkách napsáno 95 oktanů,teď pojedu dolů (sice pump je tam hafo a nehrozí to) ale co když budou mít jen 98 oktanů.Jak se bude motor na to tvářit?Třeba na embéčku se doporučovalo změnit předstih,ale já ho nikdy neměnil a jezdil na cokoliv bez problémů.Teď nám místní aral přemalovávají na OMV a nabízí 95 a 100 oktanů (91 a98 zrušili),a zdvihli ceny o 1.20.- na všem.P806

Odesláno
Původně zaslal: Tommys

A co třeba lejt 98 do 1,4 elektronicky řízenýho karburátoru na P205?taky by se zlepšily vlastnosti motoru?

dlouho bych to tam nelil,ale někdo říká že by se měla jednou začas plná nádrž 98čky nalejt aby se motor pročistil
Odesláno

Švihám tam střídavě obyč Shell Natural 95, příští čeping V-Power 95, a cyklus dovršuju V-Powerem Racing 100okt, a takhle furt dokola... čistí se to, a na konci cyklu si užiju i lepší svezení, těch 100 oktanů je fakt znát, doporučuju...

Odesláno

Vím že se to tady probíralo mockrát, ale můžuju jenom potvrdit.

Teď jsem se vrátil z pojíždek po Alpách a na mém stařičkém motoru je 100 oktanů sakra změna. A spotřeba 6,5l, ale v horách mám obecně vždycky menší spotřebu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...