Ráďa Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 už delší dobu se mě ozývá někde ze předu,jako by z pravé strany nápravy při zatočení v pomalé rychlosti kovové klepnutí.Mě to připadá,jako by se pohnul motor do strany a klepne to.Silenbloky motoru samozřejmě v pořádku,spodní reakční vyměněnej,uložení stabylizátoru vyměněno,silenbloky v obou ramenech nový,spodní kuláky v těhlici nový,kuláky na spojovačce řízený nový.Už mě napadá snad jen poloosa,ale jak by to mohla dělat netuším.Na nápravě je všechno pevný,při jízdě přes nerovnosti žádný bouchání ani klepání slyšet není,jenom při pomalé jízdě a zatočení se ozve to klepnutí. Citovat
bubakkaja Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 to mi dela taky a dost mne to s... pritom vsechno vypada dobre Citovat
Dundee Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Takový lehký kovový (jakoby plech o plech) cvaknutí? Taky mám podobnej problém, ale na rychlosti nezáleží, stačí zatáčet vpravo. Kolegové v práci říkali, že to dělá kloub na poloose. Zkus to při plném rejdu a pomalu zrychlovat. Pokud to bude cvakat, tak je to vnější kloub. Citovat
bubakkaja Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 u mne to je spis kovove klepnuti a je jedno do ktere strany otocim.kdz pootocim tak to klepne Citovat
Ráďa Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 jo taky to mám tak.Klepání homokloubu poznám,to je něco jinýho. Citovat
Medvěd Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Nemůže to dělat horní uložení tlumičů??? Momentálně mám podobný problém u 406ky a servis to určil právě na horní uložení tlumičů - pochopitelně doporučil vyměnit včetně tlumičů (když už to bude rozhozený), takže musím chvilku šetřit - myslím, že podle Tvého popisu se to chová podobně. Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: Ráďa už delší dobu se mě ozývá někde ze předu,jako by z pravé strany nápravy při zatočení v pomalé rychlosti kovové klepnutí.Mě to připadá,jako by se pohnul motor do strany a klepne to.Silenbloky motoru samozřejmě v pořádku,spodní reakční vyměněnej,uložení stabylizátoru vyměněno,silenbloky v obou ramenech nový,spodní kuláky v těhlici nový,kuláky na spojovačce řízený nový.Už mě napadá snad jen poloosa,ale jak by to mohla dělat netuším.Na nápravě je všechno pevný,při jízdě přes nerovnosti žádný bouchání ani klepání slyšet není,jenom při pomalé jízdě a zatočení se ozve to klepnutí. tak neco podobneho delalo kamaradovi auto, kdyz mel spatne lozisko kola... Citovat
BobyD Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 typ bych to na polosu kdyz pises ze ti skubne motor Citovat
bubakkaja Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Nemůže to dělat horní uložení tlumičů??? Momentálně mám podobný problém u 406ky a servis to určil právě na horní uložení tlumičů - pochopitelně doporučil vyměnit včetně tlumičů (když už to bude rozhozený), takže musím chvilku šetřit - myslím, že podle Tvého popisu se to chová podobně. ja mam vrchni ulozeni vymenene Citovat
Dundee Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Zdá se, že moje klepání (cvakání) v nápravě je vyřešeno. \"Teplotní štít\" na kulovém čepu pravé spojovací tyče řízení se vysmekl ze svého stabilního umístění, ohobloval mi trochu závaží na hliníkáči a vydával ty divné zvuky na nerovnostech a do pravé zatáčky. Jelikož na levé straně nebyl a na té pravé nešel správně uchyti zpět, tak jsem ho sundal. Teď pojedu domů, tak to ještě jednou vyzkouším a dám vědět, jestli to bylo opravdu tím. Citovat
Dundee Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Je to jasný, byl to ten kousek plechu. Během 30-ti km žádný cvaknutí. Kolegové strašili s poloosou a já už honem sháněm 3500 na novou... Levná oprava... Citovat
bubakkaja Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 tak to se mas ja to tim nemam urcite mi tam drzi jak pribie a taky to mam jinak resene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.