Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To swině.Mildo ty vaše pivní radovánky vzaly za svý co?Ale snažil ses....Hlavně když jsi stavěl na cígo...:D:D:DTeď mě zajímá jak jsem dopadl já.Myslím že ti budu dýchat pěkně na záda...DIESEL POWER:D:D:D

Odesláno

Právě že všechno bylo v pohodě, jenže když ti navigátor pořád hučí do hlavy, že to nechápe a po pár kilákách přijde na to, že teprve študuje vysvětlivky, tak už jsme jaksi byli v prdeli. :D:D

Příště tankuju tichej a výkonej diesel od schellu a to budete čumět :o

Odesláno

V tom případě príště nechám pegiho v kempu a všem ukážem včem je síla nafty:D:D:DTy vysvětlivky byly opravdu pikantní....Byl jsem zmatenej jak lesní včela:D:D

Odesláno

Jo hoši, to my nezkončili v něčí zahradě, ale málem nás namlátil boreček, když sme se jeho starý nevybíravými slovy ptali, jestli kolem nejeli nějaký peginy. Chudák holka z toho byla pěkně vymetená, ale řikala že jo a navigátor hulákal něco o krávách a vedle stál nějakej namachrovanej boreček na símu a hnal se na nás.... Ale ten kravín tam fakt stál a pěkně smrděl:D:D:D:D:D

Odesláno

To C.A.T: Příště po sobě ustel postel, připadal sem si jak armáda spásy:D:D:D:D:D jinak pohoda ne? Měl jsi jet až v neděli. Docela by ses večer nasmál

Odesláno

no uz se tesim na Hradec. Jestli to bude tak jak Cabrio slibuje, tak se ukaze tech 150 kobylek :cool:

Odesláno

JR tak ty kobili ti budou spis na obtiz protoze ti to da praci je zkrotit:D:D:D

Odesláno

chteli jste to, mate to mit.

Ondra Maly

Clown + Evik

Jezkovi voci + Honza

Aulo

Fryc Roman

Master Tom

Barabos

Hemerle

Josífko David

Martin + Vostik

Radovan Rucka

Hamrbac

Bulir Radek

Masopust Jiri

Vichra Jirka

Cabrio

Swine + Motyelson

koho jsem nenapsal, tak se omlouvam, ale vic vykazu nemam :(

Odesláno

Je ja jsem odjel orientak vytahoval masinku z pole a pak jel s nima do kempu a jeste jsem se stihl umystit a nebyt posledni tak to je pro me vitezstvi:D:D

Odesláno

Cožééééé ?? To si děláš srandu ... já myslel, že jsi jel pořád ... no nic.

C.A.T .... koukám, že jsi třetí od konce :D:D, to není vůbec zlý ... diesel je znám, ale mít nějaký MIčko, to by jsme jim ukázali ... nebo příště pojedeme spolu a ukážeme jim i tak :P

Odesláno

prave, ze tady diesel zabodoval. Ondra i Clown maji kamna a Jezkovi voci 1,4 benzin, ctvrtej Aulo ma 1,4 HDI .......

Odesláno
:D tak to jsem nečekal tak dobrý umístění (5), to musím pochválit svýho navigátora a pohladit po kapotě svýho DIESLOVÝHO lvíčka. V tomhle orien?áku fakt nešlo o sílu pod kapotou.....
Odesláno

Tak se taky musím vyjádřit ke srazu. Byl fakt super. Kromě té akce jak všichni víte úplně všechno. Lidi, příroda, kuchyně, personál i snad program. Potěšilo mě že se konečne najdou mezi náma i sportovně založený lidi, (tímto speciálně zdravím výbornou paní Malou) a srazy začínaj bejt i pro nemotoristickou veřejnost. Podle nás s JR to měl bejt třídenní relax a podle mě se to i povedlo. A detaily které jsme řešily s JR posléze, jako byl něčí doplatek za jídlo a pití v Maně, nebo rozmlácený dvě kuželky v kempu, nehledě na letištní příhodu nemůžou pokazit výbornej dojem z celé akce. Všem moc dík;)

Odesláno

To JR:Nevím jaký vedeš záznamy,ale Vichra se píše s měkkým a ne VYCHRA!!!!!!!:mad:To Swině:Uvidíš,přístě jim vypálíme kamna..Něco mě totiž napadlo:cool:To deeper:Postel,nepostel...Jo asi jsem měl fakt zůstat ale měl jsem manželský povinnosti ze kterej se stejně nic nevyklubalo,takže mě to pěkně šte..Vonělo to hezky... :(Tak příště...

Odesláno

Jojo ale z chyb se clovek musi poucit do dalsich podobnych akci. Me osobne se sraz libil a bylo by chybou nechat si dojem zkazit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...