Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty delas jako kdybys tam nebyl :D

Z pohledu toho, kdo za to muze, muzu rict, ze se sraz povedl a jsem rad, ze jsem mel pozitivni reakce. Mohlo to bejt jeste o kus lepsi, ale bohuzel se mezi nami najdou lidi, ktery nechapou, co znamena znacka Zakaz vjezdu na pristavaci plochu ....

A za rok jedeeeeeeeeem zase ;)

Odesláno

jo a fotky od Masinky uz jsou v galerii a moje tam budou ,az se Masinka vyspinka.

Odesláno

Sraz byl ! SUPER ! (i když všechno nevyšlo tak jak se plánovalo), chtěl bych poděkovat všem kdo se podíleli na přípravě a organizaci tohoto srazu, na příští sraz se svým navigátorem určitě zase přijedu ......

Odesláno

joooojooooo ..... tak krasne tam bylo...... a ja ted musim na nocni, sotva prijedu...

Tomyka: hadej - muzes 2x

(nas sam velky pan prezident) a to rikal, ze letos zavodit nebude...... Ale to bylo tou opravenou zadni napravou :)

Odesláno

Sraz byl perfektní moc se mě líbilo a jak říkal Mašinka perfektní kuchyně a personal.Jinak jsem moc rád že jsem se poznal ze spousty dobrých lidí...Poděkování hlavně patří organizátorům JR a Aulo.... :D:D

Odesláno

Me se sraz taky moc libil i na tech par musek za ktere ale organizatori nemou(dle meho nazorz) na dalsi urcite prijedu a uz jsem moc zvedavy co organizatori pripravi:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Bylo to super, příště jedu zase i když s jinou posádkou:mad:. Sice už nemluvim vůbec a mam neschopenku:D:D ale zas je čas na výměnu ložiska.

Chci poděkovat všem kteří se o to zasloužili \" Odvedli jste super práci hoši!!!!!!\"

Zkusim zpracovat video, vypálit a poslat ho nějaké kompetentní osobě. Ale nejdřív tak za tejden:(

Odesláno

Tak jsem dorazil vcelku OK. Jenom mě ta noc na dnešek s dydzejem, stefanem swiní atd adt dost vyřídila. Budu asi spát 7 dní a 7 nocí. :D Jinak to bylo celkově super a hlavně slušně připravený. Akorát ta cesta domů se bohužel neobešla bez pokuty. Ale cajt byl dobrej takže za 157 km/h (na dálnici) jen dvě kila to jde. Ale je fakt, že ty auta nestíhali zastavovat. Stavěly snad všechy kromě škodovek, který jen těžko překročí 130. :) Už se těšim na Srpen. Bylo to fakt supr!

Odesláno

ja kdyz jsem jel domu, tak jsem po okreskach jel pohodovejch 70-80 km/h a pak mi na prazskym okruhu ruplo v bedne a kolem policajtu jsem letel 210 km/h. Ted pockam, jestli poslou fotku

Odesláno

No ja jsem sel radsi za vcasu rano me pak taky trochu bolela hlavicka ale nez jsem vyjel tak v pohode.

Luk-freedom:ja kdyz jel domu tak na dalnici a nikde jinde policajti nebyli.Klika ja pod 160 nesel spis tech 170.:D:D:D

Odesláno

Tak jak to tady čtu jsem nasr....j jěště víc než o víkend. :mad: Jak jsem již psal Aulovi měl jsem rodinej problém (máma težce onemocněla) a tak šlo vše stranou. Už je ale lépe :) Moje Míčko bylo připraveno až na ty okruhové zadní gumy :D ale celý výkend jsem jezdil nemocnice - domu a naopak. Muselo to být fajn dle vašeho hodnocení a fotek a jak tak koukam Masinka to pěkně žhavil. Předek taky potřebuje GO:D PS: to dáš dohromady - není to tak zlé nebo ano? Sahara to přežila? Kladeňáci a okolí ozvěte se pokecáme. Jeden Kladeňák tam bylo túto KLL 40-75 P. 205 1.9 GTi. Klidně cinkněte a nebo sms na 724 239 380. PS: Kladenský - - - - - často jsem se svým Mi16 na ARALU kde se scházíme s příznivci rychlích aut. Tak zatím čágo. T.

Odesláno

To: Organizators: Chlapi, dost se omlouvám že jsem vám za te sraz nepoděkoval. Vodjel jsem jak nevděčník. Takže díky !!!

to Aulo: doufám že si pochutnal na řízečkách ;););)

to Merkurek: Hele a mě si nepoděkoval. Beze mě by ses tam totiž nedostal hehehehe :D:D:D

to everybody: mějte se dobre a dělete tak, aby sme se v srpnu projeli v Hradci po letíšti.

PS: už se těšim na další orien?ák, ale musim si zamluvit Honzu s Pe?ou, páč na tom bronzu měli hlavně voni LVÍ podíl ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...