Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Je to tu asi bambiliónkrát Diagbox 5.29

Dik :super , ale nebude to na škodu v každom liste pripomenuť (pre ostatných) :D

si sa pytal na diagbox?

podla mna na pp2000, lebo pp2000 je posledna verzia 25.01

[upravil dne 3/4/12 19:18 od Marcel00]

Na PP2000, ale skusim prejst na diagbox :super (noteas diagbox a PC dam pre istotu tu 25.01) :papa

Odesláno

teraz budem lama ja :D

nejde mi nainstalovat PP2000, vzdy na zaciatku mi napise ze nemoze nainstalovat, ze mam restartovat PC

Vyzera to ze problem robi nejaky programik co sa spusta na zaciatku instalacie s nazvom razCodeRRDI.exe

a to prosim pekne na 3 compoch na XPckach ;)

Neviete niekto ako na to? :myslim

Pripadne, ako aktivovat Diagbox? :D

Mam k tomu to videjko instruktazne, ale lepsie to ozaj nemohli spravit :D

[upravil dne 4.4.2012 21:58 od Y2K]

Odesláno

skus vymazat PP2000 cez CCleaner a znova nainstalovat, Ked to mas na kazdom PC tak sa mi zda ze to natiahlo nejaky update. Ak nepomoze tak sksus preinstalovat win, ale tomu si sa chcel asi vyhnut :roll:myslim

Odesláno

win nebudem preinstalovavat ani nahodou :D

update to nemalo aky natiahnut ;)

ale sa mi cosi mari ze som mal tento problem aj prvy krat ked som to instaloval len uz neviem ako som to vyriesil :P

Odesláno

okej skus to dokladne vymazat a nainstalovat :D mne to pomohlo :super, len neviem kde vznikol problem :grr predpokladam nejaky update, lebo ako som to vypol je to OK ;)

Odesláno

neviem, ja som to proste nainstaloval vyskusal a vsetko bezalo v pohode.... zapol som denne svietenie, urobil celkovu dia a pod. (307, 206, 306, 307) nic som s tym nerobil a siel som asi o 5 dni nieco skusit a uz sa to s autom nespojilo, pisalo to nejaku chybu <nepamatam aku, mozno tu istu ako tebe> preinstaloval som to a bolo to OK, ale neslo to normalne odinstalovat..... Bude to nahoda ak ti niekto poradi, neviem ci je chyba prave v SW.... :nevim

Odesláno

jaaaaaaaaj :potlesk uz je dost hodin som to nejako nepostrehol :D :D :D ......tak na zaciatok to skus stiahnut z netu, asi mas nejaku chybnu.... :D Instaloval som to na NB aj PC a vsade to islo na 1x.... ale Lexia z toho DVD nesla tu som tahal z netu :mrk

[upravil dne 4/4/12 22:51 od JanoRS]

[upravil dne 4/4/12 22:53 od JanoRS]

Odesláno

Kluci mám prosbu,když mi 13.7.2011 HonzaZ dělal tempomat,tak nám dia vyhodila tohle:myslim.Nevíte co to znamená?

EDIT:dnes jsem to tady pročítával v práci,tak mě napadlo že se vás zeptám ;)

[upravil dne 7/4/12 21:25 od Gabriel 307]

post-24981-14109623323428_thumb.png

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj kucíííí ;) mám dotaz dá se zjistit zda není novější verze nějakého softu který je v autě?Nevím zda se jedná o BSI nebo něco jiného.HonzaZ mi v pátek aktivoval x-car link a kecali jsme spolu co by se dalo aktivovat něco co ještě nemám aktivováno.Tak mě napadlo jestli se nedá přehrát nějaký soft,aby mi to ukazovalo dojezd i pod 100Km.Když mám dojez pod 100Km tak mi PP ukáže jen - - - - a to je všechno.Některý členové tady psali že im to ukazuje i dojezd třeba pod 20 Km.Kdo se ozve tak mu přepošlu maila co mi poslal HonzaZ,předem moc děkuji;):(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...