Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Brendik
Odesláno

Ahojte neviete náhodou či nemá niekto okolo Banskej Bystrice diagnostiku planet 2000 alebo Lexia3 potreboval by som v BSi povoliť palubný počítač lebo som menil poškodení displej na starom mi to fungovalo ale na novom mi to nefunguje.

• O 2 týdny později...
Odesláno

nenajde sa niekto ochotny spravit mi diag. na P406 rv 2000 /za uplatu/, od vcera mi svieti autodiagnostika motora a este sa mi ju nepodarilo zakupit, pripadne niekto kto ju ma na predaj BA +- okolie by som zakupil. Dakujem za pomoc.

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Profi Program na chipování stojí několik desitek tisíc korun.......ani to nezkoušej radši

Spis stovek tisic.

Ja jsem v tom zatim za temer dve kila a to nemam co je potreba na vsechny auta....

EDIT:Kazdy rok aktualizace cca 2tis. ecek

[upravil dne 16/4/11 22:07 straki007]

Odesláno

Zdravím budu asi objednavat tu lexii z diagnostiky.com potřebuju na sto pro vědět jestli mi bude mluvit s 306 1.4 99´a jesli je schopna ukázat na jaké lambda sondě je problém s vyhříváním děkuji.

Odesláno

Měl sem to v servisu na profi diagnostice a ta píše pouze problém vyhřívání lambda sonda ale nepíše jaka chci vědět jestli takhle to umí, kolegové máji taky peugeoty a citroeny tak by se mi hodila tahle ale chci to vědět od někoho kdo to ví na sto procent dik.

Odesláno

Já sem za diagnostiku neplatil dělali mi tam přední nápravu a jenom pro info mi řekli co s tim je ještě mi to ukazali na vlastní oči dia. velká jako kráva BOSCHka to byla :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

mozno trocha mimo temu, ale kazdy sa raz spyta. inak nic dolezite len zo

zaujimavosti som sa uz davnejsie chcel spytat:

v merani parametrov akehokolvek pocitaca som si na dia vsimol dole take

zelene gulicky a postupne sa menia na cervene az vsetky zcervenaju, asi 5 ich tam je...

co to znamena ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...