Crack Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 a co koupit celý nový auto se 4ma dírama nákej AX GT:cool: a je kompletně po problémech:super Citovat
peugeot 306 Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 TO CRACK: Jasně chlape a kradu že? ne jenom mi to prostě přišlo jako výzva miluji bastlení a když se něco povede a je to pěkný s minimálními náklady člověka to těší ten vlastní um atd. Mimochodem stejně nevěřím že by se to nedalo nějak vyřešit jinak krom těch novejch věcí (myšleno bubny náboje atd.) Citovat
Vvitty Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 jo, da prodej litaky co mas na pude a kup si tridirovy. nabastlit na stavajici dily se to nejak mozna povede, ale k bezpecnemu auto to pak bude mit hodne daleko. Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Jsem na ně koukal na ty GT a je to cena okolo 20ti a už to dál nemusíš moc tunit takže vlastně uštříš dokonce sem našel i AX 4x4:o Citovat
peugeot 306 Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 No díki za všechny odpovědi;) nechám si to projít hlavou do GT určitě nepujdu bo miluji ropaky a 3 dírové ltiny sem viděl touto roztečí jen dva typy a ty byla jeden hnuusnější než druhej. Takže si jdu koupit PEKNE POKLICE:aut Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Jsou i hodně pěkný 3 dírový,hlavně z novějších 106...skus hledat,přeju hodně štěstí Citovat
Kubíček106 Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Nazdárek, tvrdíte že je spousta pěkných kol s roztečí 3x98? máte nějaké netové odkazy? Scháním zhruba půl roku a nic pekného, chtěl bych 14palcové šířkou pneu 175/60 nebo jak by jste řešily problém s vysoku gumou? Citovat
peugeot 306 Odesláno 2. červenec 2006 Autor Odesláno 2. červenec 2006 Prostě sem prolezl net a našel jsem akorat 2 typy litin s takovou roztečí pokud nepočítám origoše a mě šlo spíše o to využít ty co mám doma:aut Citovat
ALFWORKS Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Na tvojom mieste by som obehol vrakace a za par supiek podla mna zozenies vsetko co potrebujes na vymenu za 4x108... Rozhodne by som sa nepokusal to vrtat :bojim A takeho sustruznika by som nechcel ktory by si zobral na zodpovednost to, ze s takym poprevrtanym nabojom budes jazdit... hmm.. a skutocne neviem ako by sa dalo navrtat 3x98 na 4x108... myslim, ze tam by boli niektore diery az nebezpecne blizko seba... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.