Daniel206. Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 Zdraví dneska jsem dělal rozvod Peugeot 206 1.1 benzín po dokončení rozvodu jsem nastartoval a začali trochu klepat ventily Rozvod jsem udělal správně kolík na vačku ani do setrváku seděl pěkně + měnil jsem gufera na klice a vačce. Jsem ráda za každou radu děkuji. Citovat
pavelu96 Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. Přesunuto do sekce 206 - uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Děkuji za pochopení Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2024 Odesláno 6. září 2024 a měl jsi venku olejový filtr, popř jsi ho měnil? Citovat
Daniel206. Odesláno 6. září 2024 Autor Odesláno 6. září 2024 Měl jsem ho venku olej jsem dělal zhruba před měsícem takže starý filtr. Ted jsem zešteloval ventily ty teda byl v pohodě a děla to furt Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2024 Odesláno 6. září 2024 u těchto motoru se stávalo, že se filtr při montáži lehce deformoval a pak dochází k nedostatečnému množství oleje v horní části motoru, ale to nebyl zvuk ventilu.. ty nemáš hydráky Dal bych filtr a sešteloval ventilové vule.. po těch letech budou určo špatné Citovat
Daniel206. Odesláno 6. září 2024 Autor Odesláno 6. září 2024 Ještě mě napadlo že pod víkem ventilů a v těchto prostorech bylo dost karbonu tak jestli se nějak nepřidíraji vahadla. Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2024 Odesláno 6. září 2024 A proč jsi tam byl když jsi dělal rozvody? Citovat
Daniel206. Odesláno 6. září 2024 Autor Odesláno 6. září 2024 To jsem se díval až potom jak to začalo klepat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.