mirco406 Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Uf skoro som vyhorel v mojej pegine pri jazde z práce. Z ničoho nič mi začal spod palubnej dosky valiť počas jazdy dym a strašný smrad spáleného plastu. Išiel som zrovna cez mesto tak som nemohol hneď zastaviť vstrede križovatky:( Keď som odstavil tak som cez dym nevidel už ani na cestu.Rýchlo som zistil že že sa to všetko valí z poistkovej skrine tak som ju otvoril a čo nevidím? malé plamienky si poskakovali po jednom už teplom roztopenom rele, ktoré sa nachádza pod poistkami. Začal som hasiť o dušu vyzlečeným tričkom, problém bol v prístupe k tomu rele.Nakonec sa to podarilo až keď som strhol ten kryt nad pedálmi:cool: Rele, či skôr ten oskvarok čo zneho ostal som vytrhol a z jedom odhodil:grr Bolo to veľké žlté na pozíci 5 a neviem načo tam bolo. Myslím že všetko funguje aj cyklovač stieračov:myslim neviete prosím vas načo tam bolo? Stáva sa to často aby tak pekne vyhorelo? Citovat
mirco406 Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 Este som zabudol dodat, ze mam 1,9 TD rok 97 ak to pomože Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 byl to casovac vyhrivani zadniho okna, novy stoji v cechach 1600 Kc pres pojistku F8 jde do nej primo 12V z baterky, mam momentalne jeden doma zbytecnej, tak kdybys nemohl sehnat napis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.