bobo308 Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 Zdravím, mám dotaz ohledně závady. Za jízdy se rozsvítila kontrolka baterie, následně zbytek od ABS, posilovače atd. Až po STOP. Do teď jsem s autem neměl vážnější problémy. Kupováno 2010, rozvody v 80tis. Pravidelné výměny kapalin, cca před měsícem se mi roztřepil a natrhl řemen k přetržení nedošlo. Vyměnil se za nový a vše fungovalo. Auto jsem odstavil a nechal odtáhnout na parkoviště. Jen jsem se chtěl zeptat místních odborníků co by to mohlo být. Na staré 306 mi něco podobného udělal alternátor. Dík za rady. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 Kontrola připojení kabeláže k baterce, ukostření na motoru či převodovce, pokud je toto v pořádku tak voltmetr a změřit jestli dobíjí a taky změřit samotnou baterii. Citovat
bobo308 Odesláno 2. září 2024 Autor Odesláno 2. září 2024 Děkuji za radu, alternátor dobíjí, kostra OK, po výměně baterie vše OK. Tím že byla baterka venku přes noc tak se smazala i chyba. Tak uvidíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.