Jog01 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Mám asi měsíc 405 1,9D rv.89. U klíčů mám takovej přívěsek jako k dálkovýmu ovládání, má to dva čudle, který po zmáčknutí krátce rozsvítí červené letky. Ale v autě to na nic nereaguje - mohl by to být ev. alarm? /pod volantem jsem našel nějakej vypínač, zatím jsem nic nezkoušel a původní majitel to taky nevěděl. Jo a na přístrojovce je nějaká červená letka,k čemu ta je? Díky:myslim Citovat
mk405 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 no já mám u klíču černou plast krabičku se dvěma čudly (obdélníček a trojuhelník) ale zapojenej je jen obdélníkovej (při zmáčknutí svítí red LED) a je to dálkáč na centrál. na přístrojovce ledka - pokud myslíš tu vedle tlačítek mlhovek tak to je jen takové oko, když to vytáhneš tak tam nic není, je to nějaká příprava na něco ale zatím sem nepotkal nikoho kdo to má na něco připojený. ps.: čidlo dálky je na stropě u světýlka taková ta tmavě černá škatulka Citovat
Trundik Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: mk405 taková ta tmavě černá škatulka a jaká je světle černá škatulka? sorry za Citovat
mk405 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: mk405 taková ta tmavě černá škatulka a jaká je světle černá škatulka? sorry za světle černá je šedá nebo vybledlá černá :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.