Marcel505 Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Na www.sauto.cz jsem našel tento inzerát: http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_m=70&f_n=549&f_b=&f_pf=&f_pt=&f_yf=&f_yt=&f_t=&f_c=&f_r=&f_ft= Citovat
barenst Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 No pekna nabidka , jen ty puklice jsou trochu z jine doby . Citovat
Marcel505 Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: barenst No pekna nabidka , jen ty puklice jsou trochu z jine doby . Jen aby to nebyli disky... Citovat
Ota Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Na fotkách vypadá pěkně, ostatně cena je taky pěkná Citovat
Marcel505 Odesláno 24. červen 2006 Autor Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: Ota Na fotkách vypadá pěkně, ostatně cena je taky pěkná Každopádně, ale je otázka, jestli to nestálo třeba pár let v garáži. Cena pěkná, ale za pár let bude třeba takových dílů na opravy, že by se to asi teď stejně nevyplatilo. V Německu je takováto cena normální. Citovat
jozefsv Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 sorry,ale podla mna na taku cenu este nedozrelo.schovaj ho na par rokov do garaze Citovat
Berkoff Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 no ja za svyho 40pazouta dal 26 k, takze tohle se mi zda docela drahy, ale moc pekny, asi vetsi, a ma to o \"pouhych\" 10 Kw vic nez to moje jinak takova pekna limuzina .. Citovat
barenst Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 A taky to ma zajimavy pohon :-) Jen v zime je to bez zateze v kufru velka legrace:-) Citovat
Ota Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Jsou modely s větší či menší perspektivou, že do budoucna se stanou vyhledávanými, nemyslím, že 505ka 2,0 by mezi ně zrovna patřila... ale je to věc názoru Citovat
Marcel505 Odesláno 26. červen 2006 Autor Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: barenst A taky to ma zajimavy pohon :-) Jen v zime je to bez zateze v kufru velka legrace:-) To já tu legraci v zimě radši zažít nechtěl, písek to jistil... Původně zaslal: Ota Jsou modely s větší či menší perspektivou, že do budoucna se stanou vyhledávanými, nemyslím, že 505ka 2,0 by mezi ně zrovna patřila... ale je to věc názoru Jestli to byl motor 2,0 tak to určitě vyhledávané nebude. Tam jde o to, že to prostě má málo najeto a proto za to chtěj tolik. Ale teď už mi to ten inzerát nechce zobrazit. Vyhledávané rozhodně budou modely s nejlepší výbavou apod. Třeba v současné době jsou vyhledávané 505ky kombi, jen se objeví nějaká v annonci, hned je prodaná. Potom lidi jdou docela dost, protože to odveze dost věcí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.