Guest vavy.p Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 koukám podletoho odkud se přihlásím tak tu mám 2 identity! asi jednu smáznu..... :-) ale kterou!!!!????? Citovat
vavy_p Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Takže pánové..... z \"vavy.p\" jsem se nadobro stal \"vavy_p\" akoráde jsem furt začátečník.... Citovat
JunEAu Odesláno 17. červen 2006 Odesláno 17. červen 2006 a co podsviceni multifunkcniho displaye nad klimou ( respektive display venkovni teploty ) ? Ten jsi nedelal ? Citovat
vavy_p Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: JunEAu a co podsviceni multifunkcniho displaye nad klimou ( respektive display venkovni teploty ) ? Ten jsi nedelal ? ale jo, mám zrovna ten takže je to tady popsané jako rádio (tj drát V193.... ale raději si to proměř ....) [upravil dne 18/6/06 vavy_p] Citovat
michal cermak Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Tak už jsem to udělal jak píše vavy.p a hodiny a teploměr se už neztlumují.Akorát mám problém u klimy.Tam sem přerušil drát 8003,displey už se taky neztlumuje ale přestali svítit ovládací tlačítka klimy Citovat
vavy_p Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: michal cermak Tak už jsem to udělal jak píše vavy.p a hodiny a teploměr se už neztlumují.Akorát mám problém u klimy.Tam sem přerušil drát 8003,displey už se taky neztlumuje ale přestali svítit ovládací tlačítka klimy až jak píšeš tak jsem si toho všimnul taky... fakt nesvítí... , ale asi to není tak dúležitý když jsem si toho nevšimnul...., je možný že ztlumování bere signál z podsvícení tlačítek ( u tý klimy)..... Citovat
vavy_p Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: michal cermak nevíte někdo jak dál?? dej mi čas do soboty... se na to kouknu.... jsem změnil zaměstnání a jsem jakej si nepoužitelnej..... do práce, z práce , spát.... a znova..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.