Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

u petidviřka tapeci z novyho moedelu na starej jdou vcelku v pohode akorad nejni kde je přišroubovat a jdou jen nacvaknuty na takovej baznechtech ve dveřich ale držito v pohode podotykam mam HB a novy tapeci jsem mel za BK :-) horši je to s elektrikou a ovladanim nastavoni zrcatek a ovladanim oken to jsem jaksi ješte nevyřešil teda spiš ješte neřešil

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahojte ja som si ties daval nove tapace na stary model a ties som si lamal hlavu nad drziakmi. Nevedel som zohnat tie drziaky tak som si ich sptavil obycajne len z uholnika ktory som prinitoval na presne vymerane miesto a tam kde ma ist srob som do neho spravil zavit. Mam 5 dv. hatchback. Zadne drzi jeden uchyt a predne som uchytil na srob (ostal zo stareho uchytu) pod spetakom a potom som spravil len jeden co je uchyteny pod ruckou. Bolo to celkom jednoduche a drzi to velmi dobre. Elelktriku na stahovanie okien mam ties poriesenu.

• O 4 roky později...
Odesláno

Kdyby měl někdo tapec na LP dvěře, a chtěl je prodat, nebo třeba jen ty plastové kraviny, které to drží, nebo odkaz na ně, protože já jsem je nikde nenašel. Teda našel, na ebay, ale ty mi tam nepasují :(

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, nechci zakládat nové vlákno a tak to dám sem jelikož můj problém s tapecema (nevim jak to vyskloňovat :D ) také souvisí.

Rád bych si je přečalounil, jelikož jejich nynější vzhled je hrůzostrašný. Látka plandá kde může a nevypadá to vůbec hezky. 

Sundal jsem proto výplně dveří no narazil jsem na problém. Jelikož výplň je na dvě části je uprostřed svařená plastovými (dejme tomu) nýtky.
Řešil jste někdo stejný problém, nebo se vám povedlo přečalounit to v celku bez nějakého odvrtávání nebo podobného zásahu? 
Popravdě mě napadlo to natavit horkovzdušnou pistolí, no nevím jak bych to vrátil zpátky.
Ještě dodatek, chtěl bych to dělat klasickou koženkou...

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...