Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.U 607 každý studený start motor kolísá a při ohřátém mot. při uplném akceleraci motor znatelně přidává a kolísá,když jedu na půl plynu je to OK,ale jak je vůz plně osazen,je tam cítit znatelné kolísání,obzvláště při jízdě do stoupání,chyba nenaskočí.Už jsem vyměnil co se dalo,filtry,ruzné el. ventily,pumpu v nádrži a bohužel.Díky a hezký den.

Odesláno
Původně zaslal: jirka607

Zdravím.U 607 každý studený start motor kolísá a při ohřátém mot. při uplném akceleraci motor znatelně přidává a kolísá,když jedu na půl plynu je to OK,ale jak je vůz plně osazen,je tam cítit znatelné kolísání,obzvláště při jízdě do stoupání,chyba nenaskočí.Už jsem vyměnil co se dalo,filtry,ruzné el. ventily,pumpu v nádrži a bohužel.Díky a hezký den.

Když jsi zkoušel různé ventily, vyměnil si také váhu vzduchu? Mě to takhle párkrát blblo, tedy podobně a pak se zjistilo, že to byla tahle váha. Stojí cca 3600,-

:myslim

Odesláno

Váhu jsem si zapůjčil z vozu od kámoše,ale bohužel je to stejný,prý bych měl vyměnit vysokotl. pumpu,ale tu ješte nemám a to asi bude ranec.Jinak dík

Odesláno

To čerpadlo je ještě namontovaný na motoru. Je to kompletní motor včetně všeho příslušenství. Myslim že celej motor by dal tak za 15 tisíc. Sice to není málo,ale mohl by sis udělat hezký víkend a přehazovat a přehazovat.

ještě bych se chtěl zeptat Jirky kolik kilometrů má ta 607ma najeto a jakej je to rok. Teda pokud to stoprocentně ví. Taky o ní nějakou dobu přemýšlím ale postupně začínám mít ze starších aut hrůzu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...