Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dopravák

Pojedeš po Heršpické směrem do centra a za křižovatkou s ul. Jihlavská je asi po 20m nájezd k čerpací stanici na plyn. Odbočíš tam a za čerpačkou uvidíš plot a tam je to vrakoviště. Pokud by jsi chtěla koupit novou, tak na Rybnické asi 15 m od světelné křižovatky (když jedeš od Bohunic) je po pravé straně vjezd, tam je prodeja ND na Škodovky a za ní prodejna audio na auta.

Takže dneska jsem se byla ptát na té Heršpické, dozvěděla jsem se, že ten bazar tam už není, ale je přestěhovaný do Bohunic ke staré velké ceně. Tak jsem jela ještě tam , ale nic jsem nesehnala :( . Včera jsem jela trochu rychleji, tak mi upadla aji ta černá krytka :( . Tak já už nevím, sehnat to přímo u Peugeota?? Nebo tam dát nějakou jinou, třeba z Fábie to vypadá skoro stejně. Co vy na to??? :myslim :myslim

Odesláno

Kup originál, ono autorádio s anténou za 3 - 4 stovky ztrácí signál.Mně ji taky nějaký dobrák ulomil a nechtělo se mi jet do Peugeotu , tedy jsem koupil cosi za 450 Kč a rádio zvesela ztrácelo signál.Po výměně za origo hraje jako dřív.Prodávají to po částech, ten spodek kat.číslo Peugeot 656110 ( to, co je uchycené ve střeše ) stojí aktuálně u Peugeotu 159 Kč , prut ( dlouhý 85cm) kat.číslo Peugeot 656143 je za 188Kč, krátký ( 42cm ) kat.číslo 656101 za 702 kč. anebo taky za 214 ,- ( kat.číslo 656197).Tak si vyber ;)

Odesláno
Původně zaslal: Dopravák

Aluško omlouvám se za nepřesnou informaci o vrakovišti.

Nemusíš se omlouvat, nemůžeš přece vědět všechno :papa .

Odesláno

Já ještě na tom vrakáči u nás nebyl - takže mě to čeká v pondělí. Tak se ti zeptám a kdyby ji měli, tak ti cinknu - číslo mam a předal bych ti při nejhoršim v Šebetově - jestli bys to teda bez ní vydržela měsíc - ale taky nic neslibuju, že to půjde sehnat-jenom se zkusim zeptat na 3 vrakáčích a pak dám vědět. Jakej máš rok výroby???

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Já ještě na tom vrakáči u nás nebyl - takže mě to čeká v pondělí. Tak se ti zeptám a kdyby ji měli, tak ti cinknu - číslo mam a předal bych ti při nejhoršim v Šebetově - jestli bys to teda bez ní vydržela měsíc - ale taky nic neslibuju, že to půjde sehnat-jenom se zkusim zeptat na 3 vrakáčích a pak dám vědět. Jakej máš rok výroby???

Do Šebetova bych asi nevydržela, už takhle nemám dobrý pocit, třeba právě teď, když venku leje jako z konve. A navíc nevím, jestli tam pojedu, jestli bude čím, za co a s kým. Ale mohl by jsi to kdyžtak poslat, ne? To bychom se nějak domluvili, hmm? Scháním především tady ten černý konec, ten zbytek mám, ten drát. Děkuji. A je to rok výroby 97.

[upravil dne 9/6/06 Aluška]

post-0-1410959459364_thumb.jpg

Odesláno

Jasně - když ji budou mít - tak ti ji samosebou poslat můžu - v pondělí ti písnu, jak jsem pořídil:papa

Ad Šebetov: no mohla bys tam jet s 306tkou, za 200,- (nebo kolik stojí kemp a čunče) dražší to není a s kým?? No přece s bandou super lidí od Peugeotů:D:super

Každopádně v pondělí dám vědět:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jasně - když ji budou mít - tak ti ji samosebou poslat můžu - v pondělí ti písnu, jak jsem pořídil:papa

Ad Šebetov: no mohla bys tam jet s 306tkou, za 200,- (nebo kolik stojí kemp a čunče) dražší to není a s kým?? No přece s bandou super lidí od Peugeotů:D:super

Každopádně v pondělí dám vědět:papa

Ju, ju, napiš, budu čekat. Děkuji, děkuji..

A s mojí 306 to vypadá asi tak: aby vůbec do Šebetova vydržela, protože mě neustále něčím překvapuje, naposledy asi před 14 dnama, to byl chladič za pár tisíc a teď ta anténa. Takže to je rovnou odpověď i na otázku, aby bylo za co :myslim . No a aby toho nebylo málo, tak včera mi odešel mobil a to i se všema kontaktama :( :( :( :( :( :( :( :( .

Jinak samozřejmě vím, že jste tady banda super lidiček, ale já jsem takovej stydlivej človíček..:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ty se před náma stydíš???

Stydím, fakt, trošku :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :aut:D :D .

Vždyť my Tě tu máme rádi

No to já vás taky :P .

(a nečervenej se, dobře to víš)

Stydím, fakt, trošku :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :aut:D :D .

No to já vás taky :P .

Odesláno
Původně zaslal: vector

No jo celou anténku, ale není to nic tak hrozného.

Kdyby si chtěla vědět jak se k ní zevnitř dostaneš, aby si nic neoštípala, tak s kolegou HICSem sme nedavno opravovali tu mojí.

Ahoj,

zrovna jsem chtěl vznýst tenhle dotaz, taky zápolim s urvanou anténou a snažil jsem se k ní dostat zevnitř, ale je to pěkně zašroubovaný pod krytem, nerad bych to urval - poradíš?

díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...