Devilstorm306 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Potřebuju zjistit číslo barvy, sveho vozu, ale nějakej dobrák mi sloupnul nálepku na dveřích Co jsem viděl, tak se dávala na 106,306 a myslim, že i na Saxo a Xsaru... foto: http://devilstorm.webz.cz/barva/barva1.jpg http://devilstorm.webz.cz/barva/barva2.jpg a nebo... Citovat
torr21 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 číslo barvy bejvá pod kapotou nahoře v pravo u stěraču Citovat
Devilstorm306 Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: torr21 číslo barvy bejvá pod kapotou nahoře v pravo u stěraču Tam taky nic neni :( Citovat
torr21 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 je to jak je motorek na stěrače, tak je to v tom prostoru. A pokud ne tak si zajeď do značkovýho Peugeotu, a oni ti to podle čísla káry zjistěj, meli by to udělat zadarmo Citovat
Tornado Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 U 406 je barva napsana na prednim pravym (pri pohledu do mot.prostoru) tlumicu. Je to 4 mistny kod. Ale jestli ho tam ma i 306 nevim. [upravil dne 5.6.2006 Tornado] Citovat
Devilstorm306 Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 Na blatníku, ani u stěračů nic neni... Citovat
Ferry Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 no zlaty jsou v seznamu kodu barev jen dve Pharaoah Gold - EDU a Jade - KRT pak by to jeste mohla byt bronzova Roman Bronze - KCD zajed nekam kde prodavaji laky a porovnej to s jejich tabulkama Citovat
Devilstorm306 Odesláno 6. červen 2006 Autor Odesláno 6. červen 2006 Původně zaslal: Ferry no zlaty jsou v seznamu kodu barev jen dve Pharaoah Gold - EDU a Jade - KRT pak by to jeste mohla byt bronzova Roman Bronze - KCD zajed nekam kde prodavaji laky a porovnej to s jejich tabulkama Díky moc Teď ještě zjistit která to je Citovat
Radek V. Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Ono je to stejně jedno. Kdysi jsem dával do Peugeotu stříkat křídlo. Podle čtyřmístného kodu jsme sice zjistili barvu, ale stejně se musel vzít vzorník ještě asi pěti nepatrných barevných odstínů. Citovat
fastbalu Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 nejlepe kdyz zajedes kde delaj laky tam to zjisti ale nikdy to uz nebude podle originalu slunce dest a dalsi to trochu zmeni barva se nedrzi prijemny jsou kdyz jedes na letnou tady jsou jejich stranky www.kucera-ppg.cz jak rikam mel jsem zde dobre zkusenosti:super Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 u tech metaliz to neni tak kriticky s tim starnutim barev, ja jsem si presne podle kodu z motoru objednal sprej od Motipu a po prestrikani kousku narazniku a rozlesteni neni rozdil vubec znat, a to ta metaliza je stara 10 let Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.