Billy Odesláno 15. duben 2024 Odesláno 15. duben 2024 Zdravim chalani. Mám 3008 1.6 vti rv. 2010. Už dlhšiu dobu ma štve lambda. Už je tam 3 bola ngk potom Bosch a teraz ebs. Jedná sa o prvú sondy pred kat. Každá jedna po mesiaci vypovedá službu. Jediná možnosť bude asi kúpiť ten predražený originál či máte dáku inú radu alebo postreh? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. březen 2025 Odesláno 6. březen 2025 Jelikož tyhle motory lambdy doslova žerou, vyřešíš to pouze tak, že koupíš auto s normálním motorem. Vti jsou problémové, mají vysokou spotřebu oleje apod a díky tomu odchází lambdy a následně i katy. Citovat
davidse Odesláno 6. březen 2025 Odesláno 6. březen 2025 Kolik máš najeto mám najeti 100 000 km a lambda je OK mám 1,6 vti 88 kw 308 2010 Citovat
Billy Odesláno 7. březen 2025 Autor Odesláno 7. březen 2025 Čawte chalani 2 krát mi to menil známi a tretí krát som sa do toho pustil ja . Dal som dole katalyzátor a tak na kolene som zakladal lambdu lebo tím kľúčom to nešlo poriadne dotiahnut. Vymenil som obidve naraz dal som značku abs predtým tam boli dávané Bosch a ngk ani jedna nepracovala správne.( Na ngk nedám dopustiť ale asi bol vládny výrobok stáva sa.) Ale keď si zratam že za lambdu som dokopy zaplatil 350 tak som rovno mohol ísť do originálu za 270 a mal by som pokoj. Od vtedy mám pokoj momentálne mám 225 000 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.