Eraseras Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Zdravím všechny. Míte někdo zkušenosti s instalací nového autorádia do staré 406ky z roku 1997 ? Budu to dělat poprvé, a po prozkoumání manuálu a toho co trčí (myslím tím konektory :-) ) v autě, mi to nějak nesedí. Vůbec netuším, jak tam dostanu anténu. Zatím se na to připravuju pouze teoreticky ale večer na to asi vlítnu s otcem. Jen bych snad měl dodat že jsem koupil panasonic CQ-C1313NE. Díky za rady všem. Citovat
Tornado Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 A je dobry mit jeste tohle - poloha a funkce vodicu konektoru radia. Citovat
Gotrek Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Já si s tím užil minulý týden... Řekl jsem si, že to zvládnu sám s asistencí otce, tak jsme na to vlítli, rádio vyměnili a ouha... sice hrálo, ale... - zuřivé cvakání z pojistkové skříně - občas zůstala svítit kontrolka dobíjení na přístrojovce, byť byl vytažený klíček se zapalování - rádio občas nešlo zapnout. Po dvou hodinách laborování jsem ho nakonec vytáhnul a vrátil tam původní s tím, že se zajede do firmy. Druhý den jsem poslal přítulku s autem k odborníkům s tím, že mají ještě vyměnit anténu. Nevím jak dlouho si s tím hráli, ale auto tam bylo cca od 10:00 a přítulka pro něj jela cca ve 13:30. Původní odhad 1000,- Kč se nakonec vyšplhal na něco přes 1400,-. Údajně museli z původního svazku odpojit dva dráty, které napájely něco co se prý už v nových rádiích nepoužívá a tohle prý dělalo ten bordel. Co to bylo ale nevím, protože si to přítulka bohužel nezapamatovala. Rádio hraje v pohodě, jen si nějak nepamatuje u které skladby na CD skončil (což předtím ve 405 fungovalo v poho). Musím zjistit, jestli to třeba není tím, že jsem na něm zatím nenastavil hodiny, protože po každém vložení panelu naskočí 12:00. Ještě mě napadá, jestli neucvakli přívod šťávy, když je odpojený klíček, který zajišťuje, že jdou hodiny... Asi mrknu do manuálu a rádio vyndám a pokusím se zjistit, které dráty odpojili. BTW: Borec ve firmě tvrdil, že jsem měl štěstí, že mi díky těm dvěma drátům neshořela v autě elektrika. Citovat
Hym Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Měl bych taky dotaz staré originál radio (budiž mu země lehká) šlo pustit i při vyndaném klíčku, nové již nejde, jde to nějak obejít? Nechce se mi mít neustále otočený klíček. Citovat
Zipík Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Jde to tak,ze drat co ti jde z radia na A7 pridelas k dratu A4.Tim obejdes klicek a bude ti hrat porad.A to i pri vyndani klicku.Jinak to asi obejit nejde:-( [upravil dne 30.5.06 Zipík] Citovat
Tomcat Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Dával jsem nové rádio nedávno a tady jsou moje postřehy: Anténa do něj připojit nejde jen tak, protože má jinou velikost konektoru, takže jsem musel kopit redukci. Jinak konektor byl standortní iso a připojol jsem ho bez problémů. Mám tam dvě zdířky, ale do tý druhý to stejně nejde narvat. Jinak tam mam ještě 4 konektory cinch, ale ty nepoužívam, ani nevim, k čemu jsou... Citovat
Eraseras Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Gotrek Já si s tím užil minulý týden... Řekl jsem si, že to zvládnu sám s asistencí otce, tak jsme na to vlítli, rádio vyměnili a ouha... sice hrálo, ale... - zuřivé cvakání z pojistkové skříně - občas zůstala svítit kontrolka dobíjení na přístrojovce, byť byl vytažený klíček se zapalování - rádio občas nešlo zapnout. Po dvou hodinách laborování jsem ho nakonec vytáhnul a vrátil tam původní s tím, že se zajede do firmy. Druhý den jsem poslal přítulku s autem k odborníkům s tím, že mají ještě vyměnit anténu. Nevím jak dlouho si s tím hráli, ale auto tam bylo cca od 10:00 a přítulka pro něj jela cca ve 13:30. Původní odhad 1000,- Kč se nakonec vyšplhal na něco přes 1400,-. Údajně museli z původního svazku odpojit dva dráty, které napájely něco co se prý už v nových rádiích nepoužívá a tohle prý dělalo ten bordel. Co to bylo ale nevím, protože si to přítulka bohužel nezapamatovala. Rádio hraje v pohodě, jen si nějak nepamatuje u které skladby na CD skončil (což předtím ve 405 fungovalo v poho). Musím zjistit, jestli to třeba není tím, že jsem na něm zatím nenastavil hodiny, protože po každém vložení panelu naskočí 12:00. Ještě mě napadá, jestli neucvakli přívod šťávy, když je odpojený klíček, který zajišťuje, že jdou hodiny... Asi mrknu do manuálu a rádio vyndám a pokusím se zjistit, které dráty odpojili. BTW: Borec ve firmě tvrdil, že jsem měl štěstí, že mi díky těm dvěma drátům neshořela v autě elektrika. Ty mě teda děsíš. Taky tam mám totiž podle manuálu 406 nějaké dráty, které mi nejsou jasné k čemu jsou. Třeba tam je psáno: parkovací světla :-). Nevím, co to má společného s rádiem :-). Každopádně to napájení těch stálých 12V a na klíček mám v pohodě tam kde to má být, tak myslím že by neměl být problém. Ty další dráty by neměli mít s napájením nic společného. To by mělo být ovládání \"něčeho\" co stejně využívat nebudu, takže by to mělo být ok. Co myslíte ostatní? A dát 1400 kč za to, že ti ucvaknou dva dráty, to se mi zdá trochu moc!!! Zdar Citovat
Hym Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: komisar Já jsem raději pokud klíček vypnu tak vypne rádio,kromě paměti.Nerad když odejdu tak aby hrálo rádio a pak vybitá baterie??? U původního rádia při vypnutí zapalování a vyndání klíčku se radio taky vyplo, ale šlo pustit tlačítkem power. Současné bohužel při vypnutí zapalování již nepustím. Možná sem se předtím špatně vyjádřil jednalo se mi o tento efekt. Citovat
Ajdamek Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Hym Původně zaslal: komisar Já jsem raději pokud klíček vypnu tak vypne rádio,kromě paměti.Nerad když odejdu tak aby hrálo rádio a pak vybitá baterie??? U původního rádia při vypnutí zapalování a vyndání klíčku se radio taky vyplo, ale šlo pustit tlačítkem power. Současné bohužel při vypnutí zapalování již nepustím. Možná sem se předtím špatně vyjádřil jednalo se mi o tento efekt. Takhle funguje jen origo Citovat
Hym Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Ajdamek Původně zaslal: Hym Původně zaslal: komisar Já jsem raději pokud klíček vypnu tak vypne rádio,kromě paměti.Nerad když odejdu tak aby hrálo rádio a pak vybitá baterie??? U původního rádia při vypnutí zapalování a vyndání klíčku se radio taky vyplo, ale šlo pustit tlačítkem power. Současné bohužel při vypnutí zapalování již nepustím. Možná sem se předtím špatně vyjádřil jednalo se mi o tento efekt. Takhle funguje jen origo Škoda mám takovej blbej zlozvyk vytahovat klíčky, když odcházím z auta (tankování a podobně) a manželka pak na mne řve, že ji nepustím ani rádio. Citovat
Ajdamek Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Hym: tak jí dej druhej klíč ať si to rádio vždycky může pustit Citovat
Zipík Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Drat,ktery je oznaceny (parkovaci svetla) slouzi ke ztlumeni jasu radia pri zapnuti svetel:).Musis si vybrat kompromis.Bud ti pojede radio porad i bez klicku nbo po vytazeni klicku se vypne.Jinak to bohuzel nejde.Zapnuti radia po vyndani klicku jde jen u originalnich\"jak bylo uz psane\":papa a stejne jen na 20 min pak se to prene do rezimu \"economy mode\" [upravil dne 31.5.06 Zipík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.