qwasyx Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 zdravim vospolok nevie mi niekto poradit kadial mi zateka do trojdverovej 106. ide to odkialsi spredu. vzdy po dazdi mam u spolujazdca mlaku. a nemozem prist na to odkial to tecie. dik Citovat
Tornado Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Nemuze ti tam tyct treba antenou? Ja tento problem mel, teklo antenou a voda stikala sloupkem u spolujezdce az na zem. Kdyz jsem hledal odkad by to mohlo tyct, tak jsem strcit ruku pod tapec strechy v miste anteny a byl tam rybnicek. V tomto pripade to chtelo pretesnit antenu. Ale muze tam tyct i treba stresnim oknem pokud mas... Jinak jeste zkus \"Hledani\", uz se to tady parkrat probiralo, tak treba najdes neco jinyho... [upravil dne 30.5.2006 Tornado] Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Když budeš hledat, tak najdeš (máme na to tady dokonce tlačítko. http://www.peugeot-club.com/topic/11419-[vyreseno]-tece-mi-do-interieru/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.