kevinkeisi Odesláno 12. únor 2024 Odesláno 12. únor 2024 Ahojte mám peugeot 407 2.0hdi problém s elektrikou. Na aute mi pri otočení volantom sťahuje zadné svetlá,preblikava osvetlenie panelu na klíme a generuje pískanie v zadných reproduktoroch. V priebehu dvoch minulých mesiacov som menil dva alternátory, ktoré mi odpálilo. Diagnostika mi neukazuje nič. Neviete kde môže byť chyba? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. únor 2024 Odesláno 12. únor 2024 Ahoj, podle příznaků to vypadá na problém s elektrohydraulickým posilovačem řízení. Příliš zatěžuje elektrickou sít. Je s podivem, že nevypadávají pojistky. Ještě bych zkontroloval ukostření motoru. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor 2024 Odesláno 12. únor 2024 podívej se i na elektrické připojení samotného posilovače řízení, bývá tam často koroze, zkontroluj minus kabel od baterie na kostru auta ke karoserii a k motoru Citovat
kevinkeisi Odesláno 13. únor 2024 Autor Odesláno 13. únor 2024 Skontrolovane niektoré boli zaoxidovane, tak som ich vyčistil. Dobíjanie funguje 14,2v. Pri otočení volantom ma servo odber 70a Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.