Ivona Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Mám takový dotaz, Brácha má citroen xantia a vypadá to, že má vybité tlumiče. Hrozně mu péruje předek, ale v obchodě mu řekli, že Xantie tlumiče nemá. Nevíte někdo co tam tedy má a co má špatné, že to tak péruje? Citovat
TiborTeam Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Jsem měl to samé, předek skákal jak kdyby měl pouze pružiny. Jsou prázdné koule ! Doporučuji navštívit servis ! Firma RICAR, Stará Ves nad Ondřejnicí , u FM. Skvělá firma !!! Citovat
Ivona Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 Díky a jěště jeden dotaz, kolik to asi stojí to naplnění koulí? Citovat
Garfield Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Ivona Díky a jěště jeden dotaz, kolik to asi stojí to naplnění koulí? Pokud naplnit jdou, pokud už nejsou zničené - musí se holt plnit včas. Kolik stojí naplnění si nepamatuju, jen mi v hlavě zůstalo, že to není žádná tragická částka. Už jste se dívali třeba na Xantia club? http://www.xantiaclub.cz/ Citovat
TiborTeam Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Ivona Díky a jěště jeden dotaz, kolik to asi stojí to naplnění koulí? Taky si to nepamatuju přesně, ale bylo to kolem 250.-/ks, je jich tam myslím 6. RiCar je na webu, stačí tam zavolat, moc příjemné jednání !!! A samozřejmě, nesmí být zničena membrána ! Ale mají tam občas na prodej i repasované koule. [upravil dne 25.5.06 TiborTeam] Citovat
Ivona Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 Díky moc, zítra tam zavolá a snad to bude OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.