xbata Odesláno 21. leden 2024 Odesláno 21. leden 2024 (upraveno) Zdravím. Po dlouhé době mám dotaz: 407 2.0hdi mi hlásí OIL-- po výměně tepelného výměníku olej/voda. Myslel jsem že to bude čidlo tlaku, které na něm je, ale ani po výměně žádná změna. Kde je umístěno čidlo teploty oleje na tomto motoru, prosím? Kód RHR. Olej v motoru je. Děkuju za pomoc. Upraveno 21. leden 2024 uživatelem xbata Doplnění a chtěl jsem zapnout upozornění Citovat
jarokare Odesláno 21. leden 2024 Odesláno 21. leden 2024 Ahoj , tahle hláška se bude týkat spíš hladiny oleje , buď je vysoká/nízká hladina , vadný čidlo hladiny nebo není zapojenej kabel . Myslím , že u RHR je pod startérem . Citovat
xbata Odesláno 21. leden 2024 Autor Odesláno 21. leden 2024 Podle měrky je olej v dobrém množství. Ale jak odešel ten výměník, šel olej do vody a možná i obráceně. Tak může být něco zalepené. Jinak když je málo oleje tak to ukazuje olejničku na displeji. Zkusím to čidlo, stalo asi 150Kč, jen ho najít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.