Julekk Odesláno 10. leden 2024 Odesláno 10. leden 2024 (upraveno) Ahoj, mam 607 r.v. 2001 se základním zvukem. Nevíte někdo jak náročné, popr. co by to všechno obnášelo předělat na JBL systém. Nemáte s tím někdo zkušenost? Upraveno 10. leden 2024 uživatelem Julekk Citovat
Zabak22 Odesláno 10. leden 2024 Odesláno 10. leden 2024 (upraveno) Reproduktory,zosilovač a asi subwoofer neviem či 607 mala kopec kabeláže pinov,konektorov,diagnostiku,a nervy Upraveno 16. duben 2024 uživatelem Zabak22 Citovat
Hanz397 Odesláno 15. duben 2024 Odesláno 15. duben 2024 Na 607 nevím, ale asi to nebude moc jiné, než u 508 (myslím náročností práce). Samozřejmě záleží na tom, kde jsou jednotlivé komponenty umístěné. Já si teď dodělávám JBL právě do 508 a jen kabeláž od zesilovače vypadá takhle (fotka) Citovat
Zabak22 Odesláno 15. duben 2024 Odesláno 15. duben 2024 Máš nejaký link na kábly ? Alebo si bral z druhého auta ? Citovat
Hanz397 Odesláno 15. duben 2024 Odesláno 15. duben 2024 (upraveno) Kabely jsem kupoval v několika různých e-shopech, protože tam měli tohle, tam tohle, tam něco jiného... Piny a konektory jsem kupoval origo v Peugeotu, repro do předních dveří přes https://www.originalnidilycz.cz/login, protože jsou nedostupné, ač nejsou NFP, zadní jsou ze staršího JBL z Citroënu C5, co jsem měl dřív, woofer se zesilovačem na vrakovišti v Holandsku (v tu dobu byl ten woofer na prodej jediný v Evropě) a boční koberec na vrakovišti v ČR. No a vytlumení dveří myslím v Ahifi.cz. Celé poshánět to trvalo s přestávkami rok. Kabeláž jsem si podle schémat dělal sám. Nebudu tam mít centrální repro na palubce, protože je kvůli němu jiná paluba a moc nejsou a když, tak za ní chtějí raketu a v zadních dveřích jsem dal výhybky, protože to mají na prasáka jen rozbočené na kabeláži. No a nálepky JBL budu mít na mřížkách a ty jsou z Ali... A jinak zesilovač JBL do 607 mám, kdybys chtěl... Upraveno 15. duben 2024 uživatelem Hanz397 Doplnění Citovat
Zabak22 Odesláno 16. duben 2024 Odesláno 16. duben 2024 Hladal som krútenú 2linku avšak našiel som iba na aliexprese.Ideálne by bolo keby si tu dal/poslal do správy z akých eshopov. Citovat
Hanz397 Odesláno 16. duben 2024 Odesláno 16. duben 2024 Twistovanou dvojlinku jsem kupoval tady: https://www.carmedia.cz/, Twistovanou CAN tady: https://www.autokabel.cz/index.php?route=common/home A ostatní vodiče (napájení, kostření) už si nepamatuju K repro mám 2,5 mm, od rádia k zesilovači 1,5 mm, napájení 3 mm. Samozřejmě musíš koupit piny na správný průřez (je jich tam většinou víc) a je trošku problém dostat ty 3 mm do některých konektorů, protože jsou do menších pinů v nich - konkrétně v BSI) Zabak22 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. duben 2024 Odesláno 16. duben 2024 ostatni vodice jsou na autokabel.cz taky najit aj tam bral asi 6 ruznych barev s prouzkem i bez prouzku abych mel nejake rozliseni Citovat
Hanz397 Odesláno 16. duben 2024 Odesláno 16. duben 2024 Nechce se mi to teď hledat, ale myslím, že tam nemají (nebo neměli) 3mm s tou tenkostěnnou izolací,protože tam jsem je určitě nekupoval. Ta tam je, zvlášť u tohohle průřezu, potřeba hlavně z toho důvodu, aby se to dalo dostat do těch štekrů... A twist tam mají snad max 1 mm... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.