Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

mam 607 r.v. 2001 se základním zvukem. Nevíte někdo jak náročné, popr. co by to všechno obnášelo předělat na JBL systém. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Upraveno uživatelem Julekk
  • Julekk changed the title to 607 JBL sound
Odesláno (upraveno)

Reproduktory,zosilovač a asi subwoofer neviem či 607 mala kopec kabeláže pinov,konektorov,diagnostiku,a nervy

Upraveno uživatelem Zabak22
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Na 607 nevím, ale asi to nebude moc jiné, než u 508 (myslím náročností práce). Samozřejmě záleží na tom, kde jsou jednotlivé komponenty umístěné. 

Já si teď dodělávám JBL právě do 508 a jen kabeláž od zesilovače vypadá takhle (fotka) 

IMG_20240407_102527.jpg

IMG_20240408_194728.jpg

Odesláno (upraveno)

Kabely jsem kupoval v několika různých e-shopech, protože tam měli tohle, tam tohle, tam něco jiného... Piny a konektory  jsem kupoval origo v Peugeotu, repro do předních dveří přes https://www.originalnidilycz.cz/login, protože jsou nedostupné, ač nejsou NFP, zadní jsou ze staršího JBL z Citroënu C5, co jsem měl dřív, woofer se zesilovačem na vrakovišti v Holandsku (v tu dobu byl ten woofer na prodej jediný v Evropě) a boční koberec na vrakovišti v ČR. No a vytlumení dveří myslím v Ahifi.cz. Celé poshánět to trvalo s přestávkami rok. 

Kabeláž jsem si podle schémat dělal sám.

Nebudu tam mít centrální repro na palubce, protože je kvůli němu jiná paluba a moc nejsou a když, tak za ní chtějí raketu a v zadních dveřích jsem dal výhybky, protože to mají na prasáka jen rozbočené na kabeláži. No a nálepky JBL budu mít na mřížkách a ty jsou z Ali... 😉

A jinak zesilovač JBL do 607 mám, kdybys chtěl... 

IMG_20230416_183601.jpg

Upraveno uživatelem Hanz397
Doplnění
Odesláno

Twistovanou dvojlinku jsem kupoval tady: https://www.carmedia.cz/,

Twistovanou CAN tady: https://www.autokabel.cz/index.php?route=common/home

A ostatní vodiče (napájení, kostření) už si nepamatuju 😉

K repro mám 2,5 mm, od rádia k zesilovači 1,5 mm, napájení 3 mm. Samozřejmě musíš koupit piny na správný průřez (je jich tam většinou víc) a je trošku problém dostat ty 3 mm do některých konektorů, protože jsou do menších pinů v nich - konkrétně v BSI) 

Odesláno

Nechce se mi to teď hledat, ale myslím, že tam nemají (nebo neměli) 3mm s tou tenkostěnnou izolací,protože tam jsem je určitě nekupoval. Ta tam je, zvlášť u tohohle průřezu, potřeba hlavně z toho důvodu, aby se to dalo dostat do těch štekrů... 

A twist tam mají snad max 1 mm... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...