Mika7777 Odesláno 6. prosinec 2023 Odesláno 6. prosinec 2023 Zdravím Vás tu.Máme ba dílně problém máme tu na opravu Peugeot 206 1.4 55kw ,po nastartování vyletí otáčky na 2tisíce a drží ,už se vyměnilo svíčky,zapalovací lišta,krokový motorek,čidlo map senzor na sání,čidlo polohy škrtící klapky,čidlo vody,celá klapka nakonec,všechny ty tvrdé hadice na vzduch,filtr,a dělá to furt to samé diagnostika neukáže vůbec nic..poradí nekdo co dal a nebo dalsi věci ?díky Citovat
pavelu96 Odesláno 6. prosinec 2023 Odesláno 6. prosinec 2023 Přesunuto do sekce 206. Ta diagnostika je origo Peugeot, nebo nějaká obecná? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Mika7777 Odesláno 6. prosinec 2023 Autor Odesláno 6. prosinec 2023 Ano je to originál Peugeot Tedka jsem prošel cele sání,díra nikde není ,jeste jsme vyndali a vyčistili lambda sondy a taky nic Citovat
OK406 Odesláno 6. prosinec 2023 Odesláno 6. prosinec 2023 Možná ,,pitomost", ale toto mi dělá u 406 a 106 a je to kvalitou paliva. Buď jsou vysoké otáčky a nebo naopak vůbec nedrží. Pokud se s autem jede, tak i po zahřátí drží na volnoběh vysoké otáčky? Nemuže být někde ,,ohnuté" plynové lanko? Citovat
Mika7777 Odesláno 7. prosinec 2023 Autor Odesláno 7. prosinec 2023 Vyzkoušeno lanko chodí krásně ,dneska jsem tak trochu laboroval a zkoušel co mě napadlo a mam dotaz? když sundam hadici sání z klapky a ucpu rukou jen tu část je krokový motorek tak autu padnou otáčky na normal když odendám ruku zase to vyletí na 2tisice otáček ?tak ze by fungl novej krokový motorek nefungoval ? Nemá nějakou pojistku nebo něco ? Citovat
dracekvo Odesláno 7. prosinec 2023 Odesláno 7. prosinec 2023 Mě to po výměně toho ventilu taky dělalo psíkusy. No jezdil jsem s tím a samo se to srovnalo. Jestli se nemusí jednotka s novým motorkem sžít. Poloha plynu ti v diagnostice ukazuje volnoběh? Citovat
Mika7777 Odesláno 7. prosinec 2023 Autor Odesláno 7. prosinec 2023 No ale tohle stimhle se nedá jet,to vyřadíš a otáčky 2tisíce kazdej kouká jak v*l neukazuje,, jen live data otáčky což je 2tisíce Citovat
dracekvo Odesláno 7. prosinec 2023 Odesláno 7. prosinec 2023 Já nevím no. mě se to srovnalo. Ujel jsem 15 km a bylo už to ucházející. Po dalších km se to srovnalo na pohodu. Ale když jsem to zkoušel na místě, tak to furt točilo a nemělo to snahu ty otáčky snížit. Citovat
Mika7777 Odesláno 9. prosinec 2023 Autor Odesláno 9. prosinec 2023 (upraveno) Dneska jsem stim naskakal 20km a nic na volnoběh to takhle hapruje furt,qle kdyz se jede auto jede v pohodě,jen se nesmi vyradit VID_20231209_124712.mp4 Ještě otázka, ten krokovy motorek se ridi podle ceho/podle ceho se nastavuje?když otocim klíčkem ma se pohnout ? Ma nejakou pojistku nebo relé ?? Upraveno 9. prosinec 2023 uživatelem Mika7777 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.