Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás tu.Máme ba dílně problém máme tu na opravu Peugeot 206 1.4 55kw ,po nastartování vyletí otáčky na 2tisíce a drží ,už se vyměnilo svíčky,zapalovací lišta,krokový motorek,čidlo map senzor na sání,čidlo polohy škrtící klapky,čidlo vody,celá klapka nakonec,všechny ty tvrdé hadice na vzduch,filtr,a dělá to furt to samé diagnostika neukáže vůbec nic..poradí nekdo co dal a nebo dalsi věci ?díky 

Odesláno

Možná ,,pitomost", ale toto mi dělá u 406 a 106 a je to kvalitou paliva. Buď jsou vysoké otáčky a nebo naopak vůbec nedrží. Pokud se s autem jede, tak i po zahřátí drží na volnoběh vysoké otáčky? Nemuže být někde ,,ohnuté" plynové lanko?

Odesláno

Vyzkoušeno lanko chodí krásně ,dneska jsem tak trochu laboroval a zkoušel co mě napadlo a mam dotaz? když sundam hadici sání z klapky a ucpu rukou jen tu část je krokový motorek tak autu padnou otáčky na normal když odendám ruku zase to vyletí na 2tisice otáček ?tak ze by fungl novej krokový motorek nefungoval ? Nemá nějakou pojistku nebo něco ?

Odesláno

Mě to po výměně toho ventilu taky dělalo psíkusy.
No jezdil jsem s tím a samo se to srovnalo. Jestli se nemusí jednotka s novým motorkem sžít.

Poloha plynu ti v diagnostice ukazuje volnoběh?

Odesláno

Já nevím no. mě se to srovnalo. Ujel jsem 15 km a bylo už to ucházející. Po dalších km se to srovnalo na pohodu.
Ale když jsem to zkoušel na místě, tak to furt točilo a nemělo to snahu ty otáčky snížit.

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem stim naskakal 20km a nic na volnoběh to takhle hapruje furt,qle kdyz se jede auto jede v pohodě,jen se nesmi vyradit 😀

Ještě otázka, ten krokovy motorek se ridi podle ceho/podle ceho se nastavuje?když otocim klíčkem ma se pohnout ? Ma nejakou pojistku nebo relé ??

Upraveno uživatelem Mika7777

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...