Laďas Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 (upraveno) Ahoj, Řešili jste někdy jiné zapojení sedačky na 407? Sehnal jsem sedačky z auta, které bylo vyrobené v roce 2004 (vyhřívané) moja má jiné konektor (Pravděpodobně něco společného s pyropatronama).. Sedačka má 3 pinový konektor a to jen spolujezdcova.. Moje původní má pouze 2..- řidičova má zapojení stejný.. A u spolujezdcově je nějaká jednotka navíc pod číslem 9652174680 na netu sem našel, že to právě má společného něco s pásem.. Teď mě jde o to, jak to co nejjednodušeji zapojit. Nejlépe někde něco propojit Existovala by varianta to celé vykuchat a natáhnout z původní sedačky ale tomu se zatím vyhýbám Moje auto je z roku 2006 a mám tam jen dvoupinovy konektor.. Díky za rady Upraveno 28. listopad 2023 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení fotografie. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 A tvoje původní sedačky výhřev měly? Citovat
Laďas Odesláno 28. listopad 2023 Autor Odesláno 28. listopad 2023 Moje původní výhřev nemají.. Ale auto má pro to má přípravu, takže jen stačí připojit. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 (upraveno) Dával jsem do své 307 face sedačky, moje původní měly výhřev, nové taky, ale konektory a zapojení celkově bylo jiné. Nicméně stačilo si položit oba sedáky vedle sebe (starý a nový), chvilka práce s multimetrem a rozplétání kabeláže a za půl hodinky jsem měl předrátováno tak, aby to fungovalo. Ve výsledku to tak složitý není. Hodilo by se vidět, co ti leze za konektor z auta. Na 407 jsem to přepojoval kamarádovi a bylo to takto. Jenže on tam neměl ten divně šedivej. Nové sedáky Gáble z auta PIN 2 bílý PIN1 žlutý PIN 4 Zelenožlutý PIN4 ZelenožlutýPIN4 Zelenožlutý PIN 5 Oranžový/červený PIN3 modrý (silný kabel) Upraveno 28. listopad 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Laďas Odesláno 28. listopad 2023 Autor Odesláno 28. listopad 2023 Mě sedí skoro všechno Ten zelený a ten velký černý (tam je pro výhřev a pro posuv) akorát ten 3ti je v autě dvojpin a na sedačce 3 a jestli je to ohledně těch piropasu, tak mám trošku strach to měřit, abych něco neodpalil Ten zelené je myslím airbag v sedačce ale jiste si taky nejsem Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 (upraveno) Velkej zelenej konektor je na bagy. Velkej černej na výhřev. Ten napínač pyropásu se přiznám nevím, ale jestli máš v autě 2 a tady jsou 3, nemá náhodou nová sedačka detekci zapnutého pásu i u spolujezdce? Třeba starší 307 měly detekci jen řidiče a novější i spolujezdce, tím pádem tam bylo o drát víc. Nejsnazší bude se juknout, kam to vede. A starý sedačka pyro napínák mají? Bag a patrony meřit nemusíš, tam se stačí podívat co a kam vede. Upraveno 28. listopad 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Laďas Odesláno 28. listopad 2023 Autor Odesláno 28. listopad 2023 Novější auto mám právě já (06/2006) kde jsou jen ty dva dráty a detekci spolujezdce to má. Budu se na to muset ještě pořádně podívat (jsem po operaci kolene, tak musí být hezky, abych se dostal na zahradu, kde to mám schovaný :D) Tu elektriku budu muset rozpliczt. Jak je tam ta jednotka navíc, těch drátu tam je požehnaně Jojo, stara (moje původní) to má.. Ta je plně v elektrice akorát bez výhřevu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 (upraveno) Ta jednotka teda nevím, na co je, to ti snad poradí někdo, kdo tohle zná (koukám, že někdo, kdo by mohl vědět jak to zapojit si top tu zrovna prohlíží). Na netu se pod ní dá najít něco jako bluetooth trip relay control, ale někdo to prezentuje jako ŘJ výhřevu sedáků. Mám to tady taky, když jsem dával face sedáky na 307, tak u spolujezdce taky byla. Ale jelikož jsem k tomu neměl z auta kabeláž, hodil jsem to do kšá Upraveno 28. listopad 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Laďas Odesláno 28. listopad 2023 Autor Odesláno 28. listopad 2023 Jednotku výhřevu tam mám, ta je o Kosek vedle ale něco asi s téma pásma to bude, protože to má pouze ta spolujezdcova sedačka... No, nikde pořádně není popsané, co to je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.