TiborTeam Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Tak, a 405 už se vyřizuje :-) Teď abych se připravil na náplně :-) Please, jaký mot. olej používáte ? Moje XMko milovalo TOTAL :-) A co vzduch. filtr ? Má cenu jít do nějaké bavlny nebo jiného tuningu ? třeba GREEN ? :-) Náplň lékárničky zvládnu Typ motoru je v podpisu :-) Citovat
jirka607 Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Trošku se to zlepší při KaN filtru,ale cenově dost vysoko,viděl jsen je na Proseku u REEGRA Citovat
Neon Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 S tim motorovym olejem to zkus vysondovat u předchozího majitele, co tam lil - jestli to teda není bazar. To máš nejzaručenější, když mu tam budeš lejt to, na co je zvyklej. Já už tady párkrát doporučoval 10w40 valvoline - je dražší, ale myslim, že maže dobře;) Citovat
starter Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 ještě bych vyměnil olej v převodovce, řadí to o dost líp patří tam 2 litry, hypoidní olej 75-80W API GL5, možno koupit na Shellce na nemrznoucí chladící kapalinu dej bacha, ráda rozpouští v jednom nejmenovanym servise mi ji vyměnili i přes to že sem to nechtěl(měl sem svou novou) a průser byl na světě, začli mi týct všechny těsnění a spoje:bojim Citovat
TiborTeam Odesláno 24. květen 2006 Autor Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Neon S tim motorovym olejem to zkus vysondovat u předchozího majitele, co tam lil - jestli to teda není bazar. To máš nejzaručenější, když mu tam budeš lejt to, na co je zvyklej. Já už tady párkrát doporučoval 10w40 valvoline - je dražší, ale myslim, že maže dobře;) Když už budu měnit olej, tak asi něco lepšího Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.