Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi,rozsvítila se mi hláška porucha abs esp,vymenili jsme obě čidla,hláška pořád stejná.na dia jsme zjistili,že levé přední kolo nepravidelně ukazuje jinou rychlost než ostatní kola,takže asi odešel magnetický kroužek na ložisku. po výměně ložiska bohužel stejná hláška,ale levé kolo začalo ukazovat nulovou rychlost.Prohodili jsme ještě čidla mezi sebou,ale levé kolo stále ukazuje nulovou rychlost.Prosim o rady jak závadu odstranit.Jirka Z Kutné Hory.

Odesláno

Díky za info,mám další poznatek,mechanik,který mi měnil ložisko,pravděpodobně špatně umístil ségrovku,podle videí na You Tube musí být segrovka umistěna tak,aby čidlo bylo přesně mezi jejími konci.A já ji tam mám přesně obráceně.Vypadá to,že tělo ségrovky částečně bráni čidlu smímat magnetický kroužek a proto čidlo vykazuje nulovou hodnotu i když jsme je prohodili mezi sebou. Tak snad půjde ségrovka pootočit do spávné polohy a vše bude fungovat.Dám vědět,jestli se to podařilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...