Madilka Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 stále bojuji s tímto problémem, ovladačem na straně řidiče nejdou korektně ovládat obě okna, na straně řidiče i spolujezdce, okna se i rozjedou na x-tý pokus, někdy obráceně něž by měly, zkrátka chaos,, naposledy když se mi to stalo, bohužel nepamatuji z jakého důvodu dojde k této změně, jsem komplet vyčistit ovladač(kontakty) a fungovalo to, nyní bohužel ne, koupil jsem i nový ovladač a bohužel žádná změna, i pokusy dle rad zde o nastavení koncových poloh moc nepomáhají, většinou jen docílím toho, že okno v první poloze přepínače sjede dolů, vyjede i nahoru ale stačí v půlce zastavit a vše je při starém. Jen upřesňuji, že ovladač na straně spolujezdce funguje naprosto korektně a okno spolujezdce vyjíždí i sjíždí tak jak má
pavelu96 Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 Takže na to založíme nové téma a bude se tu třídit co kde kdo napsal... NE! Toto téma odstraním a pokračuj v tom vlákně kde jsi se ptal poprvé. Péťa ohodnotil 1
Recommended Posts