zlyfero Odesláno 21. září 2023 Odesláno 21. září 2023 Zdravím .. známému fouklo těsnění tak se nechala zbrousit hlava .. hlavu sundával majitel a ventili zas někdo jiný .. já sem si to nestihl označit a oni to rozdělali .. teď se snažím doladit rozvody ale nedaří se mi to .. nenašel jsem aretaci kliky .. ně přípravek ale díru ..prý to má být někde u startéru ale nevím kde přesně .. nastavil jsem to podle značek .. motor točí sání saje ale nenastartuje .. nevíte někdo co stím .. ?? nebo kde je ta díra ?? kam se strká ta tyčka ?? Citovat
pavelu96 Odesláno 21. září 2023 Odesláno 21. září 2023 (upraveno) Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. Děkuji za pochopení Upraveno 22. září 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.