AlBunda Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 Zdravim. Mam ted najeto 147tkm, pred 2 tis nove rozvody. A ted k problemu, ktery jeste neni problemem. Asi v polovine 600km trasy se mi nechtel aktivovat tempomat/omezovac. Napojil jsem hned obd jen na telefon a okamzite mi naskocila chyba P042F Exhaust gas recirculation (EGR) valve actuator A - Actiator stuck closed.. Auto se chova normalne (i tempomat po opetovnem nastartovani funguje), zadna kontrolka motoru, nic... A co ted s tim? Menit EGR ventil? Nebo cekat, az se rozsviti kontrolka motoru a az pak do servisu, nebo hned. Nebudou se mi pak retezit nove zavady? Nebo to vydrzi do prosince na rocni prohlidku.... setkal se s tim uz nekdo, moc info jsem nenasel.... Dekuji z a poznatky Citovat
HonzaC2 Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 (upraveno) Měl jsem něco podobného na našem 1,6HDi. Po nastartování pak teplého motoru závada zhasla a ten de se již třeba neprojevila. Pak se to sem tam čas od času opakovalo. No, nakonec jsem zkontroloval EGR a ten se evidentně zadíral. Vůbec se studený nevracel zpátky, pružina jej nedokázala vrátit. EGR jse vyměnil, provedl iniciaci a od té doby pokoj. Jo, mělo to najeto přibližně 170.000km. Nechce se mit teď hledat přesné číslo. Upraveno 10. září 2023 uživatelem HonzaC2 AlBunda ohodnotil 1 Citovat
AlBunda Odesláno 20. září 2023 Autor Odesláno 20. září 2023 Dik za reakci. Po smazani chyby se uz znova neobjevila. Tak to necham být. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.